Raijintek Triton AIO CPU kuler, novo vodeno hlađenje iz Raijinteka

Raijintek Triton AIO CPU kuler, novo vodeno hlađenje iz Raijinteka

2816
1
PODELI
gallery-triton-large_w_450

Raijintek je predstavio novi zatvoren sistem za vodeno hlađenje, Raijintek Triton AIO CPU kuler. U suštini, ovo je zatvorena vodena petlja, koja je napunjena i zapečaćena.

Raijintek Triton AIO vodeno hlađenje dolazi sa aluminijumskim radiatorom od 240mm koji ima gust raspored perca na ventilatorima i CPU blok zanimljivog dizajna. Naime, ostatak prostora u ovom CPU vodenom bloku se koristi kao rezervoar, što je nešto što nije karakteristično za vodena hlađenja.

gallery-triton-large_w_450

U osnovi, to je velika kocka,sa pumpom za vodu unutra i hladnom pločicom na dnu. Ovakav dizajn će možda biti neodgovarajući za manja kućišta, ali za ona kućišta koja imaju dovoljno prostora, ovo vodeno hlađenje može samo da ulepša izgled unutrašnjosti. Rezervoar u kocki ima ugrađeno LED osvetljenje da bi se osvetlila tečnost, a u pakovanju dolaze tri različite boje, koje služe da bi se tečnost ofarbala u crvenu, zelenu ili plavu boju, po izboru.

gallery-triton16big_w_450

Raijintek Triton AIO CPU kuler ima pumpu koja se vrti maksimalno na 3000 RPM, pri čemu troši 4W, pravi buku od 20 dBA i izbacuje 120 litara tečnosti po satu kroz petlju. Ima deklarisani životni vek od 50.000 sati. Ventilatori na ovom vodenom hlađenju se vrte brzinama od 1000 do 2600 RPM, i izbacuju između 39 i 100 CFM vazduha uz buku do 36.6 dBA.

gallery-triton10big_w_450

Raijintek Triton AIO vodeno hlađenje treba da bude dostupno u Evropi po ceni od €79.99, a tačna cena za američko tržište još nije poznata.

Izvor: tom’s HARDWARE

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR