Radite sa stilom uz Dell SE2216H monitor!

Radite sa stilom uz Dell SE2216H monitor!

3558
0
PODELI

Oni koji računar koriste svakodnevno znaju koliko je odgovarajući monitor važan prilikom rada. Dell SE2216H monitor, kog odlikuje izuzetan kvalitet izrade, savršen je za svakodnevnu upotrebu!

Moderan i elegantan dizajn ovog monitora ulepšaće Vaš životni ili poslovni prostor. Zahvaljujući antiglare ekranu, koji sprečava pravljenje odsjaja slike, usled toga što ne reflektuje svetlost i slike u pozadini, Vaše oči će se manje zamarati, pa ćete duže biti u stanju radite na njemu. Full HD rezolucija ovog monitora obezbeđuje žive i postojane boje, kao i odličan prikaz detalja.

Dell SE2216H VA 02

Poseduje odlične uglove vidljivosti, pa u skladu sa tim možete raditi u položaju koji Vama najviše odgovara. Digitalno povezivanje ovog monitora sa računarom omogućava bolji kvalitet slike i preciznije boje.

Dell SE2216H VA 03

Za Dell SE2216H definitivno možemo reći da je bez konkurencije u ovom rangu. Dostupan je po akcijskoj ceni od 13.990din!

Dell SE2216H možete poručiti odmah putem WinWin web sajta ili ga možete kupiti u preko 104 WinWin prodavnice širom Srbije!

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR