Hrabrost, moć, spremnost – Altos Prometheus

Hrabrost, moć, spremnost – Altos Prometheus

4933
0
PODELI

Koliko ste puta čuli da će određeni proizvod zadovoljiti sve Vaše zahteve? Verovatno nebrojeno. Kako bi svi Vaši zahtevi zaista bili ispunjeni, neophodno je da sve „sastojke“ odlikuje izuzetan kvalitet. Sastavljen od vrhunskih komponenti, sa velikom pažnjom „skiciran, crtan i docrtavan“, sada konačno  u punom sjaju, stigao je računar Altos Prometheus.

Baziran je na tek lansiranom AM4 AMD Ryzen 7 1700 procesoru, koji nam donosi novu dimenziju moći. Liderstvo u performansama, više jezgara, više thredova, za igru i protok informacija istovremeno. Kreiran za entuzijaste, na 3.7GHz, gotovo je neuhvatljiv, a uz podršku 16GB DDR4 memorije, postaje sinonim za pouzdanost.

AMD Radeon RX480 grafička kartica odan je prijatelj gejmera. Karakterišu je vrhunske 2D i 3D performanse i smanjena potrošnja električne energije. Hladna je i tiha čak i tokom najvećih izazova, a poseduje čak 8GB DDR5 memorije. Donosi živopisan i jasan prikaz slike. Savršena za 4K igranje i istraživanje VR sveta.

Kao i lik po kome je nazvan, Altos Prometheus se ne boji izazova, jer je spreman da izađe na kraj sa svakim od njih. Sastavljen pažljivo, od vrhunskih komponenti, opremljen je za svaki poduhvat.

Računar Altos Prometheus možete poručiti odmah putem WinWin web sajta ili ga kupiti u nekoj od 106 WinWin radnji širom Srbije.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR