Pure Cool Link – pametni prečišćivač vazduha

Pure Cool Link – pametni prečišćivač vazduha

2488
0
PODELI

Dyson je predstavio novi Pure Cool Link pametni prečišćavač vazduha. S obzirom na to da se Dyson uključio u njihovu izradu, ovaj proizvod bi mogao dominirati u industriji prečistača u bliskoj budućnosti.

Breaker

Povezuje se sa smartfonom putem aplikacije i obaveštava korisnika o trenutnom kvalitetu vazduha. Aplikacija Dyson Link dostupna je za iOS i Android.

Pure Cool Link

Detektuje kvalitet vazduha i analizira uz pomoć podataka kompanije BreezoMeter. Korišćenjem jedinstvenog filtera, Dyson tvrdi da Pure Cool Link uklanja 99.7% zagađivača i alergena iz vazduha, što obuhvata bakterije, polen, pa čak i mirise.

Pure Cool Link

Ukoliko se kvalitet vazduha pogorša, telefon će komunicirati sa uređajem i obaveštavati korisnika sve dok je povezan na Wi-Fi. Takođe, pomoću ove aplikacije može se uključiti/isključiti uređaj i podešavati pravac. Filteri se menjaju na okvirno 6 meseci.

Cilj ovog proizvoda jeste da se pomogne ljudima da zadrže čist vazduh u svojim domovima. Prema podacima prikupljenim od strane Agencije za zaštitu životne sredine, vazduh u zatvorenom prostoru može biti i do pet puta gori od zagađenosti vazduha napolju, tako da ljudi nesumljivo žele da smanje eventualnu zagađenost vazduha gde provode većinu svog vremena.

Trenutno je dostupan online po ceni od 500$, dok će u određene prodavnice stići 11.aprila.

Izvor: mashable

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR