PS4 VR headset će biti predstavljen na GDC konferenciji

PS4 VR headset će biti predstavljen na GDC konferenciji

1296
0
PODELI
PS4VRjpg

PS4 VR headset iliti sistem za virtuelnu realnost za Playstation 4 koji se nosi na glavi će biti predstavljen na Game Developer konferenciji, GDC 2014, sledećeg meseca.

Kao i Oculus Rift, PS4 VR vizir će postaviti par mini ekrana pred oči korisnika. Ali se veruje da je Sony ovaj VR sistem usavršio do nivoa da neće biti potrebno da se unapređene verzije ovog uređaja pojavljuju u budućnosti, kao što je to slučaj sa Oculus Riftom sada, koji je dosad imao već nekoliko verzija.

“Sony je namerno utrošio dosta vremena na razvoj PS4 VR headset-a i radio je fina podešavanja i poboljšavanja uređaja dok nije stigao do željenog nivoa, kada su rešili da konačno predstave ovaj VR headset. Ljudi će sigurno biti impresioniranim onim što je Sony napravio”, rekao je neimenovani izvor.

PS4VRmaxresdefault

Playstation 4 headset za virtuelnu realnost je trebalo da se pojavi na Gamescom konferenciji 2013. godine, ali je njegovo predstavljanje odloženo za 2014.

Kada su ga prošle godine pitali o mogućem PS4 VR headset-u, Sony WorldWide presednik Shuhei Yoshida je rekao “Nećemo odgovarati na pitanja u vezi toga”.

Da li se radujete PS4 VR Headsetu? Da li mislite da može da bude bolji od Oculus Rifta?

Izvor: Eurogamer

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR