PS4 se prodao u preko 2.1 miliona primeraka

PS4 se prodao u preko 2.1 miliona primeraka

1011
3
PODELI
PS4-6

PS4 se prodao u preko 2.1 milion primeraka u celom svetu, objavio je Sony.

PS4 se u Americi pojavio u prodaji 15. novembra i prodao u preko million primeraka za samo 24 sata. U Evropi i Australiji se ova next-gen konzola pojavila 29. novembra i broj prodatih primeraka PS4 se popeo za još 700.000 od 1. decembra (250.000 prodatih u Velikoj Britaniji od toga). PS4 je dostupan trenutno u 32 države.

Predsednik Sony-ija Andrew House je rekao:”Ovo je impresivno i rekordno dostignuće za našu kompaniju i za našu industriju i ne bi mogli da postignemo ovo bez vas. Želim lično da se zahvalim Playstation fanovima, i starim i novim, za vaš glas poverenja”.

“Najbolje od svega je što je PS4 putovanje tek počelo. Pored impresivnog broja igara za PS4 od strane najboljih razvojnih studija na svetu, nastavićemo da predstavljamo korisne nove dodatke i mogućnosti i servise za PS4 u mesecima i godinama koje dolaze.”

“Dok će mogućnosti PS4 nastaviti da se razvijaju, naša posvećenost igračima i vrhunskoj zabavi ostaće jaka. Verujemo da video igre predstavljaju ono vrhunsko u umetnosti i zabavi i neumorno ćemo raditi da osiguramo da Playstation ostane najbolja platforma za igranje.”

“Hvala vam za vašu posvećenost i podršku, ne bi ovo mogli da uradimo bez vas”.

Sony je nagovestio da očekuje da proda 3 miliona primeraka PS4 u svetu do kraja 2013 i 5 miliona do kraja 2014. godine.

Da li i vi želite PS4?

Izvor: Eurogamer

3 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR