PS4 će se pojaviti 22. novembra, kaže Ubisoft

PS4 će se pojaviti 22. novembra, kaže Ubisoft

661
0
PODELI
xl_Sony_PS4_controller_12

Svi dokazi upućuju, Sony PS4 će se pojaviti 22. novembra u Velikoj Britaniji, kaže Ubisoft.

 

Na kraju novo trailera za Ubisoft igru Watch Dogs stoji datum izlaska igre, a rečeno je ranije da će se igra  pojaviti i za PS4.

Sony  i dalje ćuti oko datuma izlaska Playstation 4 konzole.

Veruje se da i Sony i Microsoft planiraju da puste svoje next-gen konzole u prodaju pre katoličkog Božića u Velikoj Britaniji kao i na drugim velikim igračkim tržištima.

Ubisoft je potvrdio da će Watch Dogs biti dostupan prilikom lansiranja PS4. U februaru je predstavnik Ubisofta potvrdio da će igra prvo biti dostupna za PS4.Ali ipak nije eksplicitno rekao da će se igra pojaviti na isti dan kad i PS4 konzola.

Watch Dogs izlazi u Americi 19. Novembra. Dosad je bilo vise tvrdnji da će se PS4 pojaviti u novembru, doduše uvek iz sumnjivih izvora. Ovo je dosad najčvršći dokaz da će se konzola tada pojaviti barem u Velikoj Britaniji.

Novembar je mesec kada će se verovatno pojaviti obe konzole sledeće generacije. I Sony I Microsoft će želeti da se njihove konzole nađu na policama pre Dana zahvalnosti i “Crnog petka”(dana za velike rasprodaje) u Americi. Dan zahvalnosti je 28. Novembra, a “Crni petak”, dan posle toga.

Cyber ponedeljak(dan za digitalne rasprodaje) će takođe biti faktor u borbi next-gen konzola ove godine.

 

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR