Prve fotografije Moto 360 – otkrivamo kako će se puniti!

Prve fotografije Moto 360 – otkrivamo kako će se puniti!

1053
0
PODELI

Nove fotografije Moto 360 pametnog sata po prvi put otkrivaju da će se uređaj puniti bežično pomoću baze za punjenje koja će dolaziti sa samim satom.

Breaker

Već mesecima je poznato da će se Moto 360 puniti bežično (verovatno Qi standard), jer su odsutni bilo kakvi kontakti na njegovoj poleđini, ali ovo je prvi put da vidimo kako će izgledati sam punjač. Slike, koje je postavio bloger iz Italije Luka Viskardi, prikazuju i poleđinu uređaja sa senzorom za merenje otkucaja srca.

Motorola Moto 360 01

Bežično punjenje može biti velika prodajna prednost Moto 360, jer je su se konektori za punjenje kod pametnih satova našli u problemu – korodiraju od znoja! Neki korisnici su prijavili da se plastika koja drži Samsung Galaxy Gear Live na punjaču polomila nakon samo par dana, dok su drugi korisnici prijavili da se pojavila korozija na pinovima LG G Watch sata (mada je LG objavio softversko rešenje za taj problem).

Motorola Moto 360 02

Slike potvrđuju da će Moto 360 imati izradu od nerđajućeg čelika i dokazuju netačnim glasine da će biti od plastike.

Motorola Moto 360 04

Poleđina pametnog sata prikazuje optički senzor za merenje otkucaja srca (kao kod Gear Live) i potvrđuju da će uređaj imati ugrađen pedometar i IP67 sertifikat za vodootpornost.

Motorola Moto 360 03

Fotografije prikazuju finalnu verziju ili skoro-pa-finalnu verziju Moto 360, spremnu za masovnu proizvodnju.

Motorola Moto 360 05

Očekujemo da Motorola Moto 360 krene sa prodajom krajem ovog meseca.

 

Izvor: Android Authority

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR