Prve fotografije Galaxy S5 Prime

Prve fotografije Galaxy S5 Prime

806
1
PODELI

O takozvanoj “Prime” verziji Samsung Galaxy S5 modela govori se već mesecima, a sada smo dobili i prve fotografije. Sada znamo koje će biti specifikacije telefona, okvirni datum izlaska, kao i izgled ovog modela telefona.

Breaker

Fotografije je poslala nepoznata osoba Phone Arena sajtu, pa ih uzmite sa određenom rezervom. Ali da pogledamo fotografije:

BreakerSamsung Galaxy S5 Prime 01

Uređaj o kome je reč ima okvir metalik boje, a moguće je da je izrađen od aluminijuma. Izgled je vrlo sličan Galaxy S5 modelu, iako se po fotografijama čini da je možda malo deblji i širi od današnjeg Galaxy S5 modela. Još jedna promena je pozicija zvučnika, jer se sada nalazi na donjoj strani telefona, pored USB porta, umesto na zadnjoj strani kao kod standardnog Galaxy S5.

Samsung Galaxy S5 Prime 02

Poleđina uređaja izgleda da ima istu plastičnu teksturu kao kod Galaxy S5, ali je moguće da to nije finalni dizajn.

Samsung Galaxy S5 Prime 03

Prema sajtu Sam Mobile, uređaj koji se pojavio na Phone Arena je stvaran. Pouzdani izvor Sam Mobile sajta je potvrdio verodostojnost fotografija, ali još uvek nije poznato da li je to Galaxy S5 Prime i da li je to uopšte deo Galaxy S porodice.

Prema više izvora, Samsung bi mogao da predstavi Galaxy S5 Prime početkom leta, verovatno sredinom juna. Navodno će specifikacije uključivati Quad HD displej, Snapdragon 805 procesor i 3GB RAM-a.

Šta mislite o ovom uređaju?

 

Izvor: Android Authority

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR