Prolećna ponuda povoljnih računara

Prolećna ponuda povoljnih računara

1316
3
PODELI

Izabrati računar koji odgovara vašim potrebama i finansijskim mogućnostima, ume da bude težak zadatak kada je u ponudi veliki broj modela. Bilo da vam je potreban računar za igre, posao sa licenciranim softverom, za surfovanje netom, gledanje filmova ili neku drugu upotrebu, u našoj ponudi postoji model za vas.

Izdvojili smo neke od računara koje predstavljaju odličnu kupovinu za određenu upotrebu u svom cenovnom rangu.

 

 

 

Altos Best Buy
(web cena, 17.999,00 din.)

 smile_-_ok-512Kao što ime samo kaže, u pitanju je najbolja kupovina, kada se u obzir uzme cena i kvalitet. Namenjen standardnoj kućnoj/poslovnoj upotrebi, Best Buy vas neće izneveriti. Zahvaljujući dvojezgranom Intel Celeron procesoru, Intel HD grafici i ram memoriji od 4gb, omogućen je udoban rad, kao i opuštanje uz neki od omiljenih filmova, i druženje sa prijateljima na Facebook-u ili Skype-u. Hard disk od 500 gb je sasvim dovoljan za skladištenje velike količine podataka, bilo da su u pitanju filmovi, serije, ili ozbiljni poslovni dokumenti.

 

 Altos Multimedia
(web cena, 26.999,00 din.)

 MultimediaRačunar namenjen korisnicima kojima film i muzika ne predstavljaju samo dobar način za ubijanje vremena. Korisnicima koji svaki slobodan trenutak provode pretržujući internet u potrazi za novim filmovima, novim bendovima i muzičarima kojima žele da obogate svoj život. Za početak, 500gb je sasvim dovoljno za skladištenje velikog broja filmova i pesama, naravno uvek postoji mogućnost nadogradnje. Dvojezgrani Intel Celeron procesor, sa radnim taktom od 2.6Ghz i 4Gb ram memorije će se postarati da svaki multimedijalni sadržaj teče glatko. Altos Multimedia dolazi sa instaliranim operativnim sistemom Windows 8, tako da sve što treba da uradite je da ga uključite u struju, pritisnete dugme ubacite disk u čitač, i uživate u omiljenom filmu ili muzici.

 

 Altos Cobra
(web cena, 27.999,00 din.)

 imagesOvo je računar za svakog đaka koji je dobrim ocenama zaslužio nagradu. Osim što će pomoći pri učenju, Altos Cobra će podržati i zahtevnije igre zahvaljujući grafičkoj kartici AMD Radeon 6570 sa 1GB. Takođe ima dvojezgrani Intel procesor, 4 gb ram memorije, i hard disk od 1tb. Ukoliko ocene ostanu dobre, nadogradnja je uvek opcija.

 

 Altos Fire
(30.999,00 din.)

Flame-symbol Altos Fire je praktično bešumna mašina, savršena za rad u kancelariji. Dolazi sa originalnim Windows 8.1 operativnim sistemom, koji pokreće dvojezgrani Intel procesor sa radnim taktom od 2.6Ghz, 4gb ram memorije, i grafička kartica AMD Radeon 6450. Od obrade tabela, i pravljenja Power Point prezentacija, do obrade fotografije u Photoshop-u, Altos Fire će pokriti sve. Takođe, ako ste avanturista, dok šef ne gleda možete pokrenuti i World of Warcraft i krenuti u lov na Deathwing-a.

 

 Altos Geko
(32.999,00 din.)

 geckoSrce Altos Geko konfiguracije je četvorojezgrani AMD Athlon X4 740 procesor. Uz 4gb ram memorije i grafiku AMD Radeon R7 240, možete uživati uz svaku aktuelnu igricu, a ukoliko ste ozbiljniji korisnik računara nećete imati problema ni da radite u programima namenjenim za dizajn, video montažu, ili 3d modeling.

 

 Altos Professional 7
(37.999,00 din.)

 briefcaseOvo je računar za poslovne korisnike. Dolazi sa Windows 7 Professional operativnim sistemom, i namenjen je radu u kancelariji, što naravno ne znači da ne može da se koristi i za druge zadatke. Naprotiv, ima izuzetno moćan Intelov dvojezgrani procesor G2030, sa radnim taktom 3.0 Ghz, 4Gb ram memorije, i uz hard disk kapaciteta 500gb, možete uživati u brojnim multimedijalnim sadržajima. Ukoliko biste želeli da ga koristite za igru, u svakom trenutku ga možete nadograditi grafičkom kartom koja vam odgovara, i dobićete vrlo dobru gejmersku mašinu.

 

 Altos Gamer X4
(36.799,00 din.)

 gamerIme sve kaže. Gamer X4 je posebno odabran da pruži maksimum u igrama za minimalnu cenu. AMD Athlon™ X4 Quad-Core 750K će u kombinaciji sa 8gb ram memorije i AMD Radeon R7 250 grafičkom karticom, pokrenuti svaku igricu koju instalirate na njegov hard disk od 1Tb. Naravno, ovaj računar je dobar izbor ako vam je potrebna mašina dizajn, 3d modeling ili obradu video zapisa. S ovim računarom, ne možete pogrešiti.

 

 Altos Striker
(43.999,00 din.)

 Street-Fighter-Super-HDIntel i3-3240 3.4Ghz, 8gb ram memrije, hard disk 1Tb i grafička kartica AMD Radeon R7 250 1GB/DDR5, čini konfiguraciju Altos Striker-a. Malo je stvari koje se sa ovom konfiguracijom ne mogu raditi. Bilo da želite da igrate igre, da istražujete svet putem interneta, gledate filmove, slušate muziku, radite, dizajnirate, modelujete. Ovaj računar vam omogućava sve to i sve to po jako pristupačnoj ceni.

 To je naša prolećna ponuda povoljnih računara. Ukoliko niste našli ono što vama odgovara uvek možete posetiti WinWin sajt i izabrati konfiguraciju za Vas.

3 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR