Procurele specifikacije novog Nexus X telefona

Procurele specifikacije novog Nexus X telefona

715
0
PODELI

Nexus X tek treba da bude predstavljen, a njegove specifikacije su se već pojavile zahvaljujući AnTuTu Benchmarku.

Breaker

Sada je već izvesno da će imati vrlo impresivne specifikacije, da će ga praviti Motorola i da će krenuti u prodaju na jesen.

Procurele slike iz AnTuTu-a potvrđuju priču o specfikacijama koja od nedavno kruži internetom, a to je da će posedovati Qualcomm Snapdragon 805 APQ8084 čipset sa četvorojezgarnim procesorom na 2.7GHz, Adreno 420 grafički čip, 3GB RAM memorije i 32GB interne memorije. Rezolucija ekrana je 2560×1400 piksela (najverovatnije će dijagonala biti 5.2 inča), dok kamera na zadnjoj strani ima rezoluciju od 13Mpix.

Nexus X leak 02 Nexus X leak 03

Ujedno, ovom prilikom dobijena je i potvrda da će Android L biti Android 5.0, a pravo ime je i dalje misterija (možda Lemon Meringue Pie?).

Nexus X leak 01

Na slikama ekrana vidi se da je Nexus X postigao rezultat od 35.430 poena u AnTuTu testu, što nije posebno impresivno jer je i Nexus 5 bio u tim okvirima. Ali je veoma moguće da to nije test finalnog primerka i da procesor ne radi punom snagom.

 

Šta vi kažete za novi Nexus X telefon? Da li će Snapdragon 805 biti dovoljan da vas natera da pređete sa prethodnih Nexus telefona?

 

Izvor: GSMArena

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR