Procurele slike novog jeftinog iPhone-a

Procurele slike novog jeftinog iPhone-a

2575
10
PODELI

iPhone u plavoj i beloj boji su sada u novoj liniji jeftinijih iPhone telefona koji će se, navodno, uskoro pojaviti. Tu su i druge boje, poput žute, crvene i zelene, za koje se pretpostavlja da će se naći u ponudi Apple-a.

Pretpostavlja se, pošto slike na to ukazuju, da će povoljniji iPhone telefoni biti izrađeni od plastike, umesto od metala i stakla, kao što je to bio slučaj do sada. Pa je član redakcije MacRumors sajta, pod imenom Federico Ciccarese, napravio digitalne slike ove nove jeftinije serije iPhone telefona. Moramo priznati da slike deluju vrlo realno.

 

Low Cost iPhone

 

 

Ciccarese je uzeo oblik plastičnih oklopa za koje se pretpostavlja da će biti za novi iPhone i od njih napravio kompletan izgled novih iPhone uređaja, kako ih je on zamislio.

Low Cost iPhone 02

 

 

Low Cost iPhone 03

 

 

Iako je ovo odličan rendering, u pitanju je samo pretpostavka zasnovana na procurelim slikama, pa se može dogoditi da se finalni proizvod razlikuje. Najverovatnije nećemo znati više od ovoga do septembra, kada su analitičari predvideli da će novi iPhone ugledati svetlost dana.

Cena bi mogla biti oko 300$, što je više nego upola cene standardnog iPhone telefona, koji trenutno košta 649$ otključan za sve mreže.

 

Šta vi mislite? Da li biste pre uzeli metalni, a skuplji, iPhone, ili biste se zadovoljili upola jeftinijim modelom izrađenim od plastike? Recite nam u komentarima.

 

Izvor: Mashable

10 KOMENTARA

  1. Za sve vas koji pricate da je iPhone zakon, samo da znate da od 10 najprodavanijih telefona u Velikoj Britaniji, po brzini iPhone 5 je sada pao na 7. mesto. Da ne govorim o tome sto jos uvek nemaju LTE, baterija ne moze da se izvadi, memorija ne moze da se prosiri, nakon jednog pada ekran puca, a i ekran je neuporedivo manji od ostalih konkurenata…

POSTAVI ODGOVOR