Procurele informacije o Huawei Honor 4 telefonu

Procurele informacije o Huawei Honor 4 telefonu

827
0
PODELI

Huawei je prošlog meseca predstavio Ascend P7, ali uređaj još uvek nije krenuo sa prodajom. Međutim, procurele su informacije o novom Honor 4 telefonu koji će posedovati impresivne specifikacije, uključujući Huawei osmojezgarni procesor.

Breaker

Honor, poznat u nekim delovima sveta kao Glory, je najjači takmac ovog proizvođača u svetu Android pametnih telefona, pored Ascend serije. Četvrta iteracija ovog modela se polako pojavljuje na raznim benchmarking web sajtovima i izgleda da Huawei cilja sam vrh kada je ovaj pametni telefon u pitanju.

Huawei Honor 4

Ekran poseduje rezoluciju do 1920×1080 piksela, ali zadržava “zgodnu” dimenziju ekrana od 5 inča. Nije u pitanju 2K displej, ali Full HD rezolucija je i dalje u samom vrhu kod većine proizvođača pametnih telefona. Ono što je zanimljivo je da će Huawei Honor 4 koristiti novi osmojezgarni procesor kompanije Huawei.

Huawei Honor 4 specifikacije

Glasine su prošle godine govorile da će se koristiti MediaTek čip u ovom telefonu, ali nove informacije kažu da je kodno ime procesora Kirin, a to je procesor proizvođača Hisense, kompanije u vlasništvu Huawei. Radni takt svakog jezgra je 1.3GHz. prisutno je 3GB RAM-a, što je i više nego dovoljno, kao i 16GB interne memorije.

Huawei Honor 4 specifikacije 01

Sintetički test ovaj telefon poredi sa Galaxy Note 3, ali ne postoji poređenje sa Galaxy S5 modelom.

huawei honor 4 AnTuTu

Postoji i zanimljiva glasina koja govori da će Huawei preskočiti Honor 4 broj i otići direktno na 6, iz nekog razloga.

Još uvek ne postoje informacije kada će se ovaj model naći u prodaji.

 

Izvor: AndroidCommunity

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR