Procurele informacije o Galaxy Xcover 3 telefonu

Procurele informacije o Galaxy Xcover 3 telefonu

1308
0
PODELI

Samsung je uvek težio ka tome da ima svog takmičara u svakoj klasi telefona. Telefoni namenjeni ekstremnim uslovima nisu nikakav izuzetak. Samsung već duže vreme nije imao nove modele u svojoj Xcover seriji telefona, ali to će se, izgleda, ubrzo promeniti.

Breaker

Web sajt GSMArena je prikazala prve ekskluzivne fotografije novog Samsung Galaxy Xcover 3 modela telefona. Uređaj nosi oznaku SM-G388F, i poseduje prosečne specifikacije.

Samsung Galaxy Xcover 01

Ovaj otporni telefon ima Marvell Armada PXA1908 čipset sa četvorojezgarnim Cortex-A53 procesorom i 1GB RAM-a. Ugrađen je displej od 4.8 inča 800×480 piksela rezolucije i 8GB interne memorije. Na zadnjoj strani je prisutna kamera od 5Mpix, dok je na prednjoj strani kamera od 2Mpix.

Samsung Galaxy Xcover 02

Performanse nikada nisu bile prodajna prednost Galaxy Xcover modela, već otpornost na sve vremenske uslove i padove. Na osnovu izgleda, ovo jeste dostojan naslednik.

Poleđina telefona ima teksturu kako bi pružila sigurnije držanje mokrim i blatnjavim rukama, što je vrlo verovatan scenario za korisnike ovakvih modela.

Samsung Galaxy Xcover 3 će pokretati Android 4.4.4.

 

Cena i dostupnost modela još uvek nisu poznati.

 

 

Izvor: GSMArena

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR