Procurele fotografije Amazon 3D pametnog telefona

Procurele fotografije Amazon 3D pametnog telefona

650
1
PODELI

O Amazon telefonu se priča prilično dugo, zapravo, juče smo preneli vest u kojoj se potvrđuje da će uskoro biti predstavljen. A već danas prikazane su prve fotografije ovog uređaja.

Breaker

Fotografije su napravljene dok se uređaj nalazio u zaštitnom kućištu koje krije njegov pravi dizajn. Čini se da poseduje brojne neobične senzore na prednjoj strani, a objašnjenje koje ga prati je da će posedovati 3D interfejs.

Amazon Kindle phone 01

Govori se da će Amazon telefon posedovati Snapdragon procesor i 2GB RAM-a, što nije iznenađujuće. Displej od 4.7 inča će imati “samo” 720p rezoluciju, ali moglo bi biti zanimljivo ono što će Amazon uraditi sa tim ekranom. Postoji ukupno šest kamera na uređaju, uključujući kameru od 13Mpix na zadnjoj strani i jednu video kameru na prednjoj strani. Ostale četiri kamere su pozicionirane u uglovima na prednjoj strani uređaja i, navodno, u pitanju su infracrvene kamere koje će pratiti lice korisnika i menjati interfejs u skladu sa time.

Amazon Kindle phone 02

Amazon ovaj 3D trik vidi kao prodajnu prednost u odnosu na konkurenciju. Postojaće parallax pozadine, promena perspektive u mapama i podrška za 3D fotografije. Ekran ne radi ništa fizički drugačije, poput nekih Android telefona iz 2011. godine (LG Optimus 3D i HTC Evo 3D). Ova mogućnost će biti dostupna u samom softveru koji je zasnovan na Androidu.

Amazon Kindle phone 03

Amazon telefon bi mogao biti predstavljen u sledeća dva ili tri meseca, dok će krenuti u prodaju krajem leta.

Cena još uvek nije poznata, ali će verovatno biti povoljna.

 

Izvor: Android Police

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR