Procurela slika i specifikacije novog Nexus 6 modela

Procurela slika i specifikacije novog Nexus 6 modela

878
0
PODELI

Na internetu su se navodno našli detalji i slike novog Nexus 6 telefona. Kako se priča, proizvodiće ga Motorola i zvanično će biti predstavljen sledećeg meseca, dok će u Novembru krenuti sa prodajom.

Breaker

Poznat i kao Motorola Shamu i Nexus X, dizajn uređaja je veoma sličan sa Moto X 2014 modelom. Procurela fotografija otkriva sličnu kameru sa duplim LED i poznatim Motorola logo-om na poleđini. Tasteri za uključivanje i kontrolu zvuka su spušteni blago na dole kako bi omogućili lakši rad sa uređajem koji ima veliki ekran.

Motorola Nexus 6 leak

Nexus brending trenutno nedostaje na slici, ali je slika i postavljena sa rečima da to nije finalni dizajn. Krajnji proizvod će sigurno imati i Nexus logo.

U skladu sa prošlim glasinama, specifikacije Nexus 6 modela kompanije Motorola uključuju Qualcomm Snapdragon 805 čipset, 3GB RAM memorije, 32GB interne memorije i QHD displej od 5.92 inča i 498 ppi. Baterija od 3.200mAh će navodno bidi ugrađena.

Kamera Nexus 6 modela će biti sa rezolucijom od 13Mpix i biće u stanju da snima video u 4K rezoluciji. A prednja kamera od 2Mpix će biti ista kao kod one na Moto X modelu.

Kao što se i očekuje, uređaj će biti predstavljen sa Android L verzijom operativnog sistema.

 

 

Izvor: GSMArena

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR