Preuzmite potpunu kontrolu tokom treninga!

Preuzmite potpunu kontrolu tokom treninga!

682
1
PODELI

Fitnes narukvica budućnosti, MyKronoz KRZEFIT4HR, dostupna sada!

Fitnes narukvice su uređaji koji mogu da prate učinak fizičke aktivnosti na vaše telo. Njihova osnovna namena je da prave proračune fizičke aktivnosti i da ih potom predstave, u vidu rezultata koji je ostvaren tokom vežbanja, trčanja ili bavljenja sportom. Osim toga, fitnes narukvica meri i kako aktivnost utiče na stanje čitavog organizma. Napredne verzije, poput Premijum švajcarskog brenda smart generacije, Fitnes narukvice MyKronoz KRZEFIT4HR, koju vam WinWin preporučuje, mogu pružiti i detaljnije informacije o opštem zdravlju, vršiti monitoring vašeg spavanja, služiti za komunikaciju, primati obaveštenja sa telefona (android i IOS), upozravati vas na mogućnost da ste izgubili sat ili telefon, vršiti kontrolu kamere ili muzike i još mnogo toga.

Fitnes narukvice kao uređaji, opremljeni su različitim vrstama senzora i GPS navigacijom, povezani su na telefon i uz pomoć aplikacije i interneta, nude razne mogućnosti. Senzori mere na koji način telo reaguje na fizičku aktivnost, tako što mere npr. broj otkucaja srca, način disanja, količinu kiseonika i druge parametre. Uz pomoć GPS-a. Uređaj može da izmeri broj pređenih kilometara, nadmorsku visinu i ostale parametre okruženja, a kada su povezane na internet, fitnes narukvice daju još kompletniju sliku o npr.  vremenskim uslovima, temperaturi ili vetru. Fitnes narukvica uz pomoć aplikacija sadrži sve neophodne informacije, kako bi u potpunosti obradila uslove okruženja, u kojem se odvija fizička aktivnost i na osnovu toga veoma precizno izračunala, učinak aktivnosti na telo. Kada obradi podatke, fitnes narukvica šalje rezultate na mobilni telefon gde ih skladišti. Podaci ostaju na telefonu dok god ih ne izbrišete i predstavljeni su u vidu grafikona ili procenata, tako da vrlo slikovito objašnjavaju postignute rezultate.

MyKronoz KRZEFIT4HR ima različite funkcije: sat, merenje koraka i pređene distance, utrošak kalorija, prikaz postignutih ciljevia, štopericu… Može da vam pruži obaveštenja vibracijom i ima mogućnost promene izgleda ekrana, koji je otporan na prašinu i vodu IP67 za 30 minuta do 1m dubine, kao i bežični update sistema. Baterija je Li-ion 80 mAh, čije je trajanje u vreme mirovanja: do 5 dana, a memorija je predviđena za 7 dana aktivnog korišćenja. Ekran je TFT color touchscreen 1.06 inča / 160*64 pixela, dok su senzori 3-oksni akcelerometri. Povezuje se preko Bluetooth 4.0 BLE, a u paketu dolazi punjač, usb kabl i upustvo. Roze-zlatna boja primenjena u savremenom i elegantnonom dizajnu, učiniće da MyKronoz KRZEFIT4HR fitnes narukvicu, nosite sa velikim zadovoljstvom.

Pogodnosti koje nudi fitnes narukvica su različite opcije u službi dobre kondicije i opšteg zdravlja. One su personalni treneri koji prate vašu aktivnost i upozoravaju kada nešto radite pogrešno, ali i pomažu da planirate aktivnosti u budućnosti. Napredni modeli fitnes narukvica kao MyKronoz KRZEFIT4HR mere količinu sna, rad srca, unos kalorija, vode, varijacije u težini i još mnogo toga. Potpuno su namenjene vašem savršenom zdravlju i sjajnom izgledu!

MyKronoz KRZEFIT4HR je fitnes narukvica budućnosti, koja je dostupna sada!

Fitnes narukvice MyKronoz možete poručiti odmah putem WinWin web sajta ili ga kupiti u preko 100 WinWin radnji širom Srbije.

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR