Pretvorite vaš telefon u svetleći mač iz Ratova zvezda!

Pretvorite vaš telefon u svetleći mač iz Ratova zvezda!

2140
0
PODELI

Večeras je domaća premijera dugo očekivanog filma “Ratovi Zvezda: Buđenje sile”! Ako ste ljubitelj, i želeli ste da držite čuveni svetleći mač u rukama, i seckate storm trupere (budite iskreni, svi smo to želeli u nekom trenutku 🙂 ), pa, nećete moći, bar ne u skorijoj budućnosti, ali Google se maksimalno potrudio da vam sa mini igrom “Lightsaber Escape”, ponudi nešto najbliže tom iskustvu.

 

 
Sve što je potrebno je Wi-Fi konekcija, računar i smart telefon sa žiroskopom.

chrome-sw

“Lighsaber Escape” je mini igra koja pretvara vaš telefon u svetleći mač, i pruža vam mogućnost da se borite protiv storm trupera u vašem internet pretraživaču. Ako želite da proverite kako funkcioniše igra, posetite sajt “Lightsaber Escape“, i pratite jednostavna uputstva. URL koji vam bude pisao na sajtu unesite u pretraživač na vašem telefonu, sačekajte par trenutaka da se završi kalibracija, i vaše bekstvo sa Imperijalnog razarača može da počne!

Screen-Shot-2015-12-15-at-10.00.18-AM

U kratkom tutorijalu ćete se susreti sa jednim protivnikom, ali posle toga će se broj protivnika konstantno povećavati. Mahanjem vašeg telefona ispred ekrana, upravljate svetlećim mačem u igri i na taj način odbijate laserske zrake protivnika.

Iako je u pitanju Google-ov projekat, igru će podržati i ostali pretraživači.

Probajte, zabavno je! 🙂

 

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR