Prestigio Wize B1 DUO, jednostavan i povoljan telefon

Prestigio Wize B1 DUO, jednostavan i povoljan telefon

7349
2
PODELI

Prestigio je na našem tržištu prisutan već dugi niz godina svojim tablet računarima, pametnim telefonima, GPS navigacijama, digitalnim kamerama i Android TV uređajima. Sada su ponudili i izuzetno povoljan i jednostavan telefon za one koji bi malo da odmore od pametnih telefona koji su u velikoj meri okupirali moderan život čoveka. Predstavljamo vam Prestigio Wize B1 (PFP 1180 DUO), Dual SIM telefon po ceni od samo 1.990 dinara!

Wize B1 je napredan, ali klasičan telefon za ljude koji pre svega cene osnovnu funkcionalnost mobilnog telefona – pozive, ali i one koji ne žele da se odreknu duge autonomije baterije u korist aplikacija za zabavu ili pristupa društvenim mrežama.

Prestigio Wize B1 Black-White 03

Poznati dizajn sa fizičkim numeričkim tasterima, kompaktno kućište (113 x 47.5 x 13.8 mm) u crnoj ili beloj boji, dugo trajanje baterije, dual SIM mogućnost,… sve to spojeno u uređaj koji je izuzetno pristupačan i lak za korišćenje.

Pored osnovnih mogućnosti, tu je i opcija za slušanje muzike u pokretu, LED lamp i Bluetooth povezivanje, tako da u njemu mogu uživati i mlađi i stariji.

Prestigio Wize B1 Black-White 02

Želite “običan” telefon za stariju osobu, malo dete ili prosto želite Vi da “pauzirate” od pametnih telefona, Prestigio Wize B1 (PFP 1180 DUO) je model koji itekako vredi uzeti u obzir po ceni od samo 1.990 dinara!

Prestigio Wize B1 (PFP 1180 DUO) možete poručiti odmah putem WinWin web sajta ili ga možete kupiti u preko 104 WinWin prodavnica širom Srbije!

2 KOMENTARA

 1. Poštovani,

  LOZINKA ZA PRESTIGIO B1 za vraćanje na fabričko podešavanje.
  Imam Prestigio WISE B 1.
  Često pokaže da nema Sim karticu, iako je nisam vadio!
  Probao sam da isključim i ponovo uključim mobilni i jednom je uspelo.
  Obrisao sam sve primljene i poslate pozive i poruke. I to je jednom uspelo.
  Kako vratiti telefon na fabričko podešavanje, kada se traži lozinka.
  Koja je lozinka za Prestigio WZE B1?

  Srdačan pozdrav,

  Miroslav

POSTAVI ODGOVOR