Predstavljena SteelSeries APEX M500 mehanička tastatura

Predstavljena SteelSeries APEX M500 mehanička tastatura

3014
0
PODELI

SteelSeries, inovator na polju gejming periferija, najavio je dostupnost svoje nove APEX M500 mehaničke tastature sa Cherry MX Red prekidačima i SteelSeries Engine softverom za podešavanje.

Breaker

“APEX M500 je moja nova odabrana tastatura. Pravi je tenk i kvalitetna je koliko i 6Gv2, mehanička tastatura koju sam koristio prethodnu godinu”, izjavio je Kurtis “Aui_2000” Ling, profesionalni igrač DOTA 2. “Ova tastatura je sve što većina igrača traži po pitanju kvaliteta i osećaja prilikom korišćenja, biće ovo proizvod koji će profesionalni igrači koristiti dugo, dugo vremena.”

SteelSeries APEX M500 01

Većina igrača preferira Cherry MX Red mehaničke prekidače, jer pružaju konzistentnost i pouzanost, pa proizvođaču nije trebalo puno vremena da odabere baš njih.

SteelSeries Engine softver pruža visok nivo podešavanja igračima. Profesionalci i entuzijaste mogu da isprogramiraju pojedinačne tastere za unikatne kombinacije, prave napredne makro funkcije za brže gejming komande, menjaju profile za igre i naprave neograničeni broj profila za gejming bez ograničenja.

Ugrađena je Anti-Ghosting tehnologija, kao i plavo LED pozadinsko osvetljenje.

SteelSeries APEX M500 će se prodavati po ceni od 119.99 evra.

 

 

Izvor: TechPowerUp

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR