Predstavljena Batman verzija Galaxy S7 Edge telefona!

Predstavljena Batman verzija Galaxy S7 Edge telefona!

6600
0
PODELI

Samsung je predstavio ograničenu verziju svog flegšip telefona – Galaxy S7 Edge Injustice Edition! Verujemo da ste uzbuđeni koliko i mi, jer ovaj lepotan deluje veoma zanimljivo.

U potpunosti crn Galaxy S7 Edge već izgleda odlično, ali dodavanje Batman logoa na poleđinu, zlatnih detalja oko kamere, slušalice, tastera na prednjoj strani, ograničenost u dostupnosti… deluje još primamljivije. 🙂

Samsung se udružio sa kompanijama Warner Bros i DC Comics i objavio S7 Edge sa tematikom Injustice: Gods Among Us, popularne borbene igre. Ova saradnja bi trebala da obeleži treću godišnjicu postojanja Android verzije Injustice igre, mada verujemo da je to samo izgovor da se napravi totalno kul Batman telefon.

Galaxy S7 Edge Injustice Edition će biti dostupan početkom juna u “određenim zemljama, poput Kine, Singapura, Koreje, Latinske Amerike, Rusije, dok će se još neke pridružiti ovoj listi kasnije.”

Dobra vest je da Batman verzija ovog telefona više nije dostupna samo u Južnoj Koreji, poput Galaxy S6 Edge Iron Man edicije, ali će svakako količine biti ograničene.

Injustice Edition dolazi u specijalnom pakovanju koje sadrži zlatni batwing, tematsku zaštitnu masku, slušalice, punjač i, naravno, Galaxy S7 Edge Injustice Edition. Na nekim tržištima će se isporučivati i sa Gear VR naočarama. Naravno, na telefonu se nalazi Batman tema, kao i Batman Prime Pack, u vrednosti od 100$, u okviru Injustice: Gods Among Us igre.

Cena Galaxy S7 Edge Injustice Edition verzije još uvek nije poznata, ali sigurno neće biti povoljna.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR