Predstavljen Ulefone Power 4G sa baterijom od 6000mAh!

Predstavljen Ulefone Power 4G sa baterijom od 6000mAh!

5773
0
PODELI

Dok su se proizvođači zaneli u trci tankih telefona, zanemarili su kapacitet baterija. U međuvremenu, manje poznati proizvođači iskoristili su trenutnu zaslepljenost i proizvodnju tankih telefona. Pa nam donose monstruozne kapacitete baterija i atraktivan dizajn.

Breaker

Ulefone je proizveo Ulefone Power sa neverovatnom Sony baterijom od 6000mAh! Dakle, ima čak dva puta veći kapacitet nego popularni iPhone 6s Plus. Pruža vam četiri dana standardne upotrebe, 63 sata priče i 75 dana rada u režimu mirovanja. Tehnologija brzog punjenja omogućava da napunite celu bateriju za samo 2 sata.

Ulefone Power 1

Ulefone Power ima metalni okvir u koji je pažljivo upakovan 5.5-inčni ekran od 1920x1080pix. Na poleđini telefona imate dve opcije: da odaberete materijal otporan na habanje ili maskicu od drveta. Postoji čak i čitač otiska prsta lociran na poleđini telefona.

Dolazi nam sa Sony kamerom od 13 Mpix (IMX214, otvor blende f/1.8), Full video snimanjem sa elektronskom stabilizacijom slike (EIS) i dual-LED blicem. Prednja kamera ima 5Mpix.

Koristi Android 5.1 (planirana je nadogradnja na 6.0 Marshmallow), radi na 1.3GHz pomoću osmojezgarnog Mediatek procesora sa 3GB RAM-a, ima ugrađen slot za dve kartice: microSIM ili SIM i microSD. Povezivanje: LTE (150Mbps) i IR blaster.

Ulefone Power je već dostupan preko određenih online prodavnica za samo 180$.

Izvor: gsmarena

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR