Predstavljen novi Apple Watch Series 2

Predstavljen novi Apple Watch Series 2

5392
1
PODELI

Skoro dve godine nakon prvog modela, Apple je najavio naslednika svog prvog pametnog sata na specijalnom događaju u Kaliforniji. Novi Apple Watch Series 2 je najzad ozvaničen i ima isti dizajn kao prvi model, ali tu su određena poboljšanja.

Prvi Apple Watch je bio otporan na prskanje vodom, dok je novi Watch Series 2 otporan na vodu do dubine od 5 metara. Kako bi ga učinio otpornim na vodu, Apple je redizajnirao zvučnik, koji sada ima mehanizam koji izbacuje vodu, ima novi poklopac preko konektora i koristi druge lepkove prilikom sklapanja uređaja.

Apple Watch Series 2 02

Apple Watch Series 2 03

Apple je u Watch Series 2 ugradio novi Apple S2 čip koji ima dvojezgarni procesor sa 50% boljim performansama i novi GPU sa duplo boljim grafičkim performansama. Displej je dva puta svetliji, sa 1000 nita, što mnogo znači kada ste napolju. Ima i ugrađeni GPS, koji uči vaše navike i prilagođava se.

Apple Watch Series 2 04

Watch 2 dolazi sa svim mogućnostima koje su najavljene sa watchOS 3, uključujući Instant launch, Messages, Breath app, SOS i puno novih aplikacija za praćenje fizičkih aktivnosti. Najveće iznenađenje je Pokemon Go aplikacija, koja stiže na Apple Watch do kraja godine.

Apple Watch Series 2 05

Apple Watch Series 2 će biti dostupan u bojama aluminijuma, nerđajućeg čelika i keramike i kreće sa prodajom krajem oktobra po ceni od 369 dolara.

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR