Predstavljen LG G Flex 2!

Predstavljen LG G Flex 2!

958
2
PODELI

Jedan od najzanimljivijih uređaja prošle godine bio je LG G Flex, prvi zakrivljeni i fleksibilni pametni telefon. Bio je veoma unikatan, ali je dizajniran da bude koncept uređaj. Ove godine, LG se vraća sa G Flex 2 modelom, koji cilja da se takmiči sa velikanima na tržištu pametnih telefona.

Breaker

LG G Flex 2 je opremljen P-OLED  1080p ekranom od 5.5 inča, osmojezgarnim Snapdragon 810 64-bitnim procesorom na 2.0GHz, 2GB DDR4 RAM memorije, 16/32GB interne memorije sa slotom za microSD karticu, kamerom od 13Mpix sa OIS+ i laserskim autofokusom na zadnjoj strani, kamerom od 2.1Mpix na prednjoj strani i baterijom od 3000mAh sa mogućnošću brzog punjenja. Uređaj pokreće Android 5.0 Lollipop operativni sistem. Da, fantastičan telefon je u pitanju.

LG G Flex 2

LG G Flex 2 je ima drugačiji dizajn u odnosu na prošlogodišnji model, ali zadržava zakrivljen, fleksibilni displej i moć samo-zaceljivanja od ogrebotina na poleđini (ogrebotine nestaju u roku od 10 sekundi na sobnoj temperaturi).

LG G Flex 2 će krenuti sa prodajom krajem januara u Južnoj Koreji, a potom će biti i globalno dostupan. Proizvodiće se u dve boje – Platinum Srebrna i Flamenko Crvena.

 

Da li vam se dopada LG G Flex 2? Šta mislite o zakrivljenim telefonima (ne govorimo o iPhone-u :D)? 

 

 

Izvor: AndroidAndMe

2 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR