Predstavljen Lenovo Yoga 3 Pro, vrhunski laptop

Predstavljen Lenovo Yoga 3 Pro, vrhunski laptop

1518
0
PODELI

Prema mišljenju mnogih, najbolji Windows laptop današnjice je Lenovo Yoga 2 Pro. Ali to će promeniti njegov naslednik – Yoga 3 Pro!

Breaker

Lenovo je upravo najavio IdeaPad Yoga 3 Pro, još tanjeg naslednika prošlogodišnjeg modela. Yoga 3 Pro je 17 procenata tanji i 15 procenata lakši od Yoga 2 Pro, a rezultat je težina “manja od flaše sa vodom”, kako tvrdi Lenovo. Impresivan ekran od 3200×1800 QHD+ je i dalje prisutan, sa još boljim kvalitetom prikaza.

Lenovo IdeaPad Yoga 3 Pro 01

Pošto će korisnici stalno preklapati Yoga 3 Pro iz laptop u tablet mod, Lenovo je poboljšao dizajn šarki. Ovaj model ima “watchband” šarke za koje kompanija tvrdi da se “ručno sklapaju od više od 800 delova čelika i aluminijuma”.

Lenovo je radio na poboljšanju Yoga 3 Pro softvera, pa je predstavio novu mogućnost pod nazivom “Harmony” pomoću koje se podešavanja automatski menjaju u zavisnosti od programa koji koristite. Ukoliko listate e-knjigu, Harmony će promeniti jačinu osvetljenja i temperaturu boja u zavisnosti od osvetljenja okoline. Ukoliko gledate film, Harmony će pojačati jačinu zvuka kako bi pružio bolje iskustvo. Govori se da Harmony može da prepozna i optimizuje više od 50 popularnih programa.

Lenovo IdeaPad Yoga 3 Pro 02

Yoga 3 Pro pokreće najnovija generacija Intel Core M-70 procesora. Zahvaljujući odličnom procesoru (kada je snaga i potrošnja u pitanju), Lenovo obećava do 9 sati trajanja baterije. Yoga 3 Pro će biti dostupan sa do 8GB RAM memorije i 512GB SSD memorije, dok će model sa 256GB biti standardna opcija. Biće prisutna i podrška za dual band WiFi 802.11ac 5GHz.

Početna cena za Yoga 3 Pro će biti 1.349 dolara i biće dostupan u srebrnoj, narandžastoj i zlatnoj boji.

 

 

Izvor: TheVerge

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR