Predstavljen Lenovo Vibe Z2 Pro sa ekranom od 6 inča

Predstavljen Lenovo Vibe Z2 Pro sa ekranom od 6 inča

716
0
PODELI

Danas je Lenovo najavio Vibe Z2 Pro, svoj novi flegšip pametni telefon velikih dimenzija. Vibe Z2 Pro poseduje ogromni displej od 6 inča sa rezolucijom od 2560×1440 piksela (Quad HD).

Breaker

To znači da ovaj uređaj poseduje ekran sa gustinom od 490 piksela po inču. Poleđina Vibe Z2 Pro je impresivna kao i njegova prednja strana, jer je prekrivena metalom, dok je debljina uređaja samo 7.7mm.

Lenovo Vibe Z2 Pro

Nalik na impresivnu spoljašnjost, Lenovo Vibe Z2 Pro poseduje i impresivnu unutrašnjost. Specifikacije uređaja govore da je u ovaj model ugrađen Qualcomm Snapdragon 801 procesor sa 3GB RAM memorije, što obećava fluidan rad i odlične performanse. Nalik na model koji je postao vrlo popularan kod nas, Lenovo P780, Vibe Z2 Pro poseduje bateriju od 4000mAh!

Na zadnjoj strani nalazi se kamera od 16Mpix koja poseduje dupli LED za osvetljenje i optičku stabilizaciju slike. U skladu sa modernim vremenom, Lenovo je implementirao i mogućnost snimanja videa u 4K rezoluciji.

 

Lenovo još uvek nije naveo tačan datum kada će Vibe Z2 Pro krenuti sa prodajom, kao ni na kojim tržištima se može očekivati, a ni po kojoj ceni. Ovaj model će biti dostupan u crnoj, beloj i zlatnoj boji.

 

Izvor: TalkAndroid

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR