Predstavljen Huawei pametni sat

Predstavljen Huawei pametni sat

1979
2
PODELI

Huawei je zvanično predstavio pametni sat prelepog dizajna na MWC sajmu u Barseloni. Huawei Watch je uređaj zasnovan na Android Wear platformi i dostupan je u tri boje i stila – Zlatna, Srebrna i Crna.

Breaker

Svaki od modela ima svoj dizajn kaiša i izbor od oko 40 različitih lica. Kružni AMOLED displej je 43mm u prečniku i Huawei smatra da je to odgovarajuća veličina za oba pola. Rezolucija ekrana je 400×400 piksela. To znači da ima gustinu piksela od 286ppi i kontrast od 10.000:1.

Huawei Watch 04

Huawei Watch 02

Huawei Watch je napravljen od nerđajućeg čelika i ima 2 tastera za interakciju sa korisnikom. Puni se induktivno preko svoje baze. Kada je hardver u pitanju, unutra je Snapdragon 400 čipset, 512MB RAM i ugrađena je Bluetooth 4.1 veza. Ima senzor za merenje otkucaja srca, senzor za pokrete u šest osa, barometar, kao i senzore za merenje utrošenih kalorija, visinu penjanja, brojač koraka, pređenu razdaljinu, itd.

Huawei Watch 05

Huawei Watch će se u početku prodavati u 20ak zemalja, a kasnije će postati dostupan i širom sveta. Cena još uvek nije poznata.

 

 

Izvor: PhoneArena

2 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR