Predstavljen HTC Desire EYE, telefon za selfije

Predstavljen HTC Desire EYE, telefon za selfije

1198
0
PODELI

Na Double Exposure događaju u Nju Jorku kompanija HTC je zvanično predstavila Desire EYE. Ono što ga izdvaja od drugih nisu impresivne specifikacije ili izuzetan kvalitet izrade, već ogromna kamera od 13Mpix na prednjoj strani!

Breaker

Iako će mnogi smatrati suvišnom kameru na prednjoj strani, oni koji vole da se slikaju će najzad dobiti telefon koji će im pružiti kristalno čiste fotografije prednjom kamerom.

HTC Desire EYE 02

Telefon poseduje displej od 5.2 inča sa rezolucijom od 1920×1080 piksela, četvorojezgarni Snapdragon 801 procesor na 2.3GHz, 2GB RAM, 16GB interne memorije (sa slotom za microSD memorijsku karticu) i BoomSound zvučnicima. Ugrađena baterija poseduje kapacitet od 2400mAh. Uređaj je otporan na vodu i poseduje IPX7 sertifikat.

HTC Desire EYE 03

HTC Desire EYE dolazi sa opcijom pod nazivom “Face Fusion” koja omogućava da spojite svoje lice sa licem druge osobe i na taj način stvorite nešto… zanimljivo. To je opcija koja se prvi put pojavila na Desire 820, a biće prisutna i u EYE Experience softverskom paketu koji će stići kroz unapređenje za veliki broj aktuelnih pametnih telefona iz One serije.

HTC Desire EYE 05

Desire EYE će biti AT&T eksluziva na početku, a onda će postati globalno dostupan. Informacije o ceni još uvek nisu objavljene.

Da li biste voleli da posedujete jedan ovakav telefon za selfije?

 

 

Izvor: Android Police

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR