Predstavljen ASUS ZenFone Selfie

Predstavljen ASUS ZenFone Selfie

1661
2
PODELI

ASUS prati tendove, pa se pridružuje “selfi” trendu sa ZenFone Selfie telefonom, koji ima dve kamere od po 13Mpix.

Breaker

Predstavljen na Computer Taipei sajmu zajedno sa ZenWatch 2 pametnim satom, ZenFone Selfie je privukao puno pažnje.

ZenFone Selfie je vrlo sličan sa ZenFone 2, a deli i sličan dizajn sa tasterima na poleđini, ali sa nešto vedrijim pastelnim bojama kućišta. Ima displej od 5.5 inča Full HD rezolucije, Snapdragon 615 čipset sa 64-bitnim octa-core procesorom, 2/4GB RAM memorije i 16/32 ili 64GB interne memorije sa slotom za microSD memorijsku karticu.

ASUS ZenFone Selfie 01

Selfie dolazi sa kamerama od 13Mpix i na prednjoj strani i na poleđini a obe kamere imaju Dual-LED blic. Međutim, postoje određene razlike u kamerama – kamera na poleđini sa f/2.0 opremljena je laserskim autofokusom (poput LG G4), dok kamera na prednjoj strani ima f/2.2 sočivo i ugao vidljivosti od 80 stepeni. Kao i svaki telefon orijentisan ka selfijima, ima ugrađen mod za ulepšavanje koji “ublažava nepravilnosti na licu, sužava obraze i pojačava ten kože, sve u realnom vremenu”. Tu je i panorama selfie mod, koji sklapa više fotografija u jednu.

ASUS ZenFone Selfie 02

ASUS ZenFone Selfie će biti dostupan u plavoj, roze i beloj boji, dok cena još uvek nije poznata.

 

 

Izvor: AndroidAuthority

2 KOMENTARA

    • Poštovani Dejane,
      Kada i ako uvrstimo ovaj model telefona u ponudu, cena će biti vidljiva na našem Web sajtu. Pratite redovno naš web sajt. 🙂

POSTAVI ODGOVOR