Predstavljamo vam revolucionarni stajler za lokne, Curl Secret

Predstavljamo vam revolucionarni stajler za lokne, Curl Secret

8732
0
PODELI

Da li i vi pripadate grupi lepšeg pola koje sanjaju o stvaranju lokni bez viklera i odlaska do frizera? Babyliss vam omogućava ostvarenje sna pomoću automatizovanog viklera!

Upotrebom Curl Secret, revolucionarnog stajlera za samo nekoliko sekundi napravite prirodne dugotrajne lokne i budite stalno u trendu. Stvaranje lokni je 100% izvesno, ne postoji mesta za grešku.

Zahvaljujući novoj jonskoj funkciji, Curl Secret eliminiše statički elektricitet kose i učiniće da vaša kosa izgleda privlačno kao da ste upravo izašli iz frizerskog salona!

Babyliss C1100E

Karakteristike proizvoda

  • keramička obloga (1)
  • indikator toplote (maks. temperatura 230°C)
  • 0-I-II prekidač: 2 postavke toplote 210°C (I) – 230°C (II) (2)
  • 3 postavke tajmera (8, 10 ili 12 sekundi) sa audio indikatorom za razne efekte (3)
  • jonska tehnologija za sjaj i antistatičko dejstvo
  • led lampica (4)
  • automatsko isključivanje
  • kabl (5)
  • alat za čišćenje (6)

Kada prvi put uključite stajler, možete primetiti malo dima i različit miris. Ovo je uobičajeno i već će nestati pri sledećoj upotrebi. Takođe, ne budite zabrinuti ako ponekad primetite paru prilikom korišćenja, može se pojaviti usled isparivanja viška vode iz vaše kose, ukoliko je niste u potpunosti osušili.

Prilikom korišćenja stajlera ili bilo kog drugog uređaja za vašu kosu savet je da koristite i sprej za zaštitu kose. Zahvaljujući jonskom generatoru kosa će vam biti sjajna i glatka.

Način upotrebe

Prvo uključite stajler, odaberite željenu temperaturu pomoću prekidača 0-I-II. U nastavku pogledajte tabelu:

Temperatura Tip kose
(I)  210°C Dobra, osvetljena ili oštećena kosa
(II) 230°C Normalna, gusta, talasasta, kovrdžava ili ofarbana kosa

*Indikator svetla pali se prilikom pokretanja i prestaće da treperi kada se stajler zagreje do prethodno izabrane temperature.

Izaberite vreme u zavisnosti od željenog efekta za vaše lokne. U nastavku pogledajte tabelu:

Vreme Efekat
8   sekundi Talasasta kosa
10 sekundi Mekane lokne
12 sekundi Definisane lokne

Uverite se da je kosa u potpunosti osušena, kako biste izbegli oštećenje kose. Odvojite jedan deo kose (ne veći od 3cm) i u aparat ga postavite oko obloge cilindra. Bitno je da kosa bude ravna i da se stavi uredno kroz centar aparata između dve ploče.

Babyliss C1100E

Ukoliko ste sve dobro uradili stajler će automatski uviti kosu, ali ukoliko stavite više kose ili ako nije ravna čućete zvučni indikator koji vam ukazuje da pravilno postavite kosu. Pre češljanja kose neka se lokne malo ohlade kako bi bile dugotrajnije.

*Nakon upotrebe, stajler isključite i odložite da se ohladi pre vraćanja u kutiju.

Ukoliko uređaj ne koristite duže od 20 minuta, temperatura će automatski pasti. Ako je uređaj neprekidno uključen duže od 60 minuta, automatski će se isključiti.

Čišćenje i održavanje

U cilju sprečavanja nagomilovanja ostataka, veoma je važno da koristite alat za čišćenje. Kada je uređaj isključen/hladan, blago nanesite toplu vodu i sapun na alat za čišćenje. Alat ubacite u šupljinu gde se nalazi cilindar i rotirajte ga kako bi se uklonila nakupljena kosa.

Babyliss C1100E

Obavezno proverite da li je uređaj potpuno osušen pre ponovne upotrebe.

Babyliss C1100E

Preko našeg sajta na sledećem linku već danas možete poručiti Curl Secret i učiniti da vaša kosa izgleda zanosno kao iz reklama.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR