Predstavljamo Vam Logitech G533 Gaming slušalice

Predstavljamo Vam Logitech G533 Gaming slušalice

6873
0
PODELI

Logitech je predstavio Logitech G533 Gaming slušalice. Uz profesionalnu bežičnu tehnologiju, Pro-G, zvučničke jedinice i DTS Headphone X 7.1 surround zvuk, slušalice donose napredne audio performanse i bežičnu udobnost. Logitech G533 odlikuje se dugim trajanjem baterije i pročišćenim dizajnom, pružajući maksimalnu praktičnostza vreme maratonskog igranja.g533-prodigy-wireless-gaming-headset2

Napredne Pro-G audiozvučničke jedinice izrađene su od hibridnog mrežastog materijala, koji pruža audio performanse koje su do sada bile dostupne jedino u high-end audiofilskim slušalicama. Zvučničke jedinice donose čistoću visokih i niskih tonova uz minimalnu distorziju zvuka.

X surround tehnologije zvuka precizno repliciraju 7.1 sistem, tako da možete realistično doživeti zvukove okruženja, kao recimo koliko su udaljeni neprijatelji ili iz kog smera dolaze. Takođe, možete podesiti glasnoću za svaki od sedam audio kanala.Uz napredni digitalni audio prenos, zvučnici Logitech G533 donose bežičnu praktičnost i neverovatnu vernost zvuka u rasponu do 15 metara.g533-prodigy-wireless-gaming-headset1

Uz najnovije materijale i tehnologiju proizvodnje, Logitech G533 gaming slušalice su izdržljive, ali lagane tako da ih možete nositi satima. Dizajnirane kako bi kompletno prekrile uho, dolaze sa jastučićima od lagane, prozračne tkanine što ih čini idealnim za sportske performanse, a uz to se jednostavno skidaju i održavaju.

Logitech G533 integriše popularnu „auto mute“ karakteristiku za sklopivi mikrofon i poboljšava smanjenje buke, kao i ekvilajzer za podešavanje kako bi pružio najjasniji zvuk za vrhunsku komunikaciju tokom igranja. Novi pop filter omogućava potpunu redukciju šumova.

Punjiva, zamenljiva baterija napaja slušalice za kontinuirano korišćenje do 15 sati uz jedno punjenje, što ih čini savršenim bežičnim slušalicama za maratonski gejming. Takođe, možete koristiti Logitech Gaming Software kako biste kontrolisali nivo napunjenosti baterije tako da vam ne “iscuri” usred igre.
g533-prodigy-wireless-gaming-headset (1)Logitech G533 bežične gejming slušalice dolaze s produžnim mikrofonom na preklop koji redukuje šum i pruža kristalno jasnu komunikaciju. S lako dohvatljivim točkićem za kontrolu jačine i tasterom za isključivanje zvuka olakšano je podešavanje postavki zvuka u brzini kao i automatsko isključivanje mikrofona, tako što se jednostavno sklopi. Za fino podešavanje koristite LGS za podešavanje ekvilajzera, surround zvuka, propratnih tonova i nivo mikrofona baziranog na igri. Možete i reprogramirati mute taster na bilo koje funkcije, kao npr. play/pause na start/stop.

Logitech G533 bežične gejming slušalice očekuju se u januaru 2017.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR