Predstavljamo HP ProBook 4545s laptop

Predstavljamo HP ProBook 4545s laptop

1086
0
PODELI
HP Proobook 4545s

HP-ova ProBook serija laptopova se oduvek visoko kotirala u poslovnom svetu kada je u pitanju beskompromisni kvalitet izrade, performanse, kao i izgled na kome će Vam pozavideti i poslovni saradnici i partneri.

HP Probook 4545s

Kvalitet i elegancija

HP ProBook 4545s odlikuju čvrsta izrada i moderan dizajn zbog kog ovaj laptop odiše poslovnošću i kvalitetom. Njegove dimenzije (37.5 x 25.6 x 3.5 cm) i težina (od samo 2.33Kg) čine ga lako prenosivim, a ujedno i komfornim za rad.
Kućište od brušenog aluminijuma prikazaće vašu ozbiljnost kada je posao u pitanju. Nema razmazivanja, nema otisaka prstiju – uvek čist i spreman za rad.
Tastatura, sa dodatnim numeričkim delom je otporna na tečnost i sprečiće bilo kakvu štetu u slučaju nezgoda.

 

Vaši podaci su bezbedni!

U poslovnom svetu, podaci i informacije su od izuzetne važnosti, pa je HP u ovaj laptop integrisao svoju tehnologiju pod nazivom HP 3D DriveGuard koja će zaštiti podatke i ugrađeni hard disk od 750GB čak i u slučaju udarca, pada ili potresa. Sigurnost povećava i čitač otisaka prsta koji će sprečiti svakoga ko nema dozvolu da pristupi računaru i vidi podatke. Vaši podaci su bezbedni!

HP Probook 4545s

Karakteristike za udoban rad

ProBook 4545s poseduje HD anti-glare ekran veličine 15.6“ odličnih boja i odziva koji je odlično vidljiv u svakoj situaciji i na svakom mestu jer ne reflektuje svetlost iz okoline.

AMD-ov dvojezgarni procesor i čak 8GB memorije omogućiće udoban rad. Brzine nikada dosta, tako da će dva USB 3.0 porta puno značiti pri transferu podataka sa eksternih uređaja.

Ugrađeni VGA i HDMI video izlazi omogućiće povezivanje projektora kako biste uspešno obavili prezentaciju vaših ideja potencijalnim poslovnim saradnicima. Ugrađena HD kamera pruža kvalitetnu sliku pri video konferencijama i pomoći vam da osvojite poslovne partnere.

Nakon završenog posla, kada imate vremena za opuštanje, moćna kombinacija Radeon grafičkih kartica, u kombinaciji sa dvojezgarnim procesorom, će vam pružiti odlične performanse u omiljenim igrama. Dok će ugrađeni SRS Premium Sound zvučni sistem dati jasne note vašoj muzici.

Vaš ProBook 4545s je nestrpljiv da krenete u nove poslovne poduhvate!

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR