Pravi izbor ukoliko cenite kvalitet.

Pravi izbor ukoliko cenite kvalitet.

1091
0
PODELI

Planirate kupovinu novog smart telefona, ali Vam je teško da izaberete onaj pravi. Nadamo se da ćemo Vam predstavljanjem naredna dva modela pomoći.

Krenimo od fenomenalnog Blackview A7. Blackview A7 spreman je da Vas oduševi, kako svojom cenom, tako i performansama. Uživajte u prelepom dizajnu IPS ekrana, koji će Vam pružiti savršen prikaz svega što gledate na 5“. Uhvatite svaki trenutak uz zadnju kameru od 5+0.3Mpix, a prednjom od 2Mpix kreirajte selfie i rado ga podelite na društvenim mrežama.

Ovaj telefon krasi četvorojezgarni MTK6580 procesor na 1.3GHz, a zasnovan je na Android 7.0 operativnom sistemu. Sve to čini ga sigurnim i brzim svakodnevnim saveznikom. Uz to, računajte na bateriju od 2800mAh, kao i na 1GB RAM i 8GB ROM memorije.

Vreme je za Xiaomi Redmi S2, kreiran da Vas potpuno očara sa ekranom od 5.99“ u HD+ rezoluciji. Svaka prepreka biće uspešno prevaziđena uz osmojezgarni Qualcomm`s Snapdragon 625 procesor. Baterija od 3080mAh ga svakako čini još snažnijim, a teži samo 170gr.

Fotografišite, snimajte prednjom kamerom od 16Mpix i zadnjom od 12Mpix + 5Mpix. To nije sve, imate mogućnost korišćenja 2 SIM kartice. Jednostavno, Xiaomi Redmi S2 ponosno može biti Vaš pouzdan poslovni asistent uz kapacitet memorije od 3GB+32GB. Lako povežite svoj novi smart telefon sa drugim uređajima putem Bluetooth-a 4.2 Ι Bluetooth-a HID.

Vi izaberite model po svojoj meri, a WinWin Vam nudi odlične uslove u saradnji sa mts-om.

Izaberite Blackview A7 za 1 din uz mts postpaid tarifni paket Morava 1, a WinWin je tu da Vam daruje i poklon kupon u vrednosti od 1.000 din. Ukoliko je Vaš izbor Xiaomi Redmi S2 možete ga pronaći za 1 din uz mts postpaid tarifni paket Omorika 1, dok Vam takođe WinWin daruje poklon kupon u vrednosti od 3.000 din.

Kupon možete iskoristiti za kupovinu bilo kog artikla iz WinWin asortimana, a kompletnu ponudu smart telefona uz mts tarifne pakete možete pogledati OVDE.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR