POWERPLAY sistem punjenja i LIGHTSPEED tehnologija, stižu iz Logitech-a!

POWERPLAY sistem punjenja i LIGHTSPEED tehnologija, stižu iz Logitech-a!

2575
0
PODELI

Sigurno se veliki broj gejmera, upoznao sa vrhunskim tastaturama, slušalicama, proizvodima za simulaciju, kao što su volani i kontroleri, miševima i podlogama za iste, koji dolaze iz Logitech-a. Sada Vam predstavljamo nešto potpuno novo, što govori da je Logitech superioran i na polju bežične tehnologije!

Za početak, POWERPLAY bežični sistem punjenja, koji pruža neograničeno punjenje miša i obezbeđuje nesmetanu igru. Energetsko polje koje se stvara iznad površine POWERPLAY-a, pretvara se u strujni krug putem POWERCORE™ modula. Zatim se ostvaruje magnetsko povezivanje sa kompatibilnim bežičnim gejming miševima, kao što su Logitech G903 i Logitech G703.

Uz Logitech G LIGHTSPEED bežičnu tehnologiju, uvek ćete biti pobednik, jer će Vam brzina odziva od jedne milisekunde, to omogućiti. Ova tehnologija podržava POWERPLAY bežični sistem punjenja u dva nova gejming miša, Logitech G903 I Logitech  G703.

High_Resolution-G903-3q-Front-Cord-Out

Logitech G903 i Logitech G703 miševi poseduju PMW3366 optički senzor, koji se u gejming svetu smatra najboljim, jer obezbeđuje tačnost i brzu reakciju. Izdržljivost tastera je povećana i do 50 miliona klikova. Svakom gejmeru je bitan udoban miš, što ova dva svakako pružaju. Logitech G903 ima podesive tastere i podjednako je prilagodljiv desnoj i levoj ruci, dok dizajn Logitech G703 miša prati anatomiju ruke.

High_Resolution-G703-Prodigy-Gaming-Mouse-TOP-RGB

USB Logitech G903 Lightspeed možete poručiti odmah putem WinWin web sajta ili ga kupiti u preko 100 WinWin radnji širom Srbije.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR