PoweriSite USB Charger, novi punjač za mobilne uređaje

PoweriSite USB Charger, novi punjač za mobilne uređaje

945
0
PODELI
PoweriSite-USB-Charger

PoweriSite USB Charger je novi uređaj koji je napravio Sparkfactor, a napravljen je da se koristi sa DeWALT power pack-ovima.

PoweriSite je Dual USB punjač visokih performansi koji koristi Dewalt bateriju velikog kapaciteta za punjenje bilo kojeg USB uređaja kreirajući 5V DC USB struju od 3.1 ampera. PoweriSite može jednostavno da se zakači na bilo koju kompatibilnu bateriju za alate (kao što je baterija za bušilice) i da puni ili daje struju vašem USB uređaju.

PoweriSite-USB-Charger

Na sledećoj slici možete videti baterije koje su kompatibilne sa PoweriSite uređajem.

PoweriSite

“PoweriSite će napajati vaše USB uređaje kada idete na daleki put od kuće. Ponesite ga recimo kad idete na kampovanje da bi napunili vaš telefon ili baterisjku lampu.Vaši uređaji će se brzo puniti sa više nego dovoljno struje (ukupno 3.1 ampera). To je dovoljno za iPhone i iPad u isto vreme.

PoweriSite projekat je trenutno aktivan na Kickstarter sajtu i nadaju se da će skupiti dovoljno sredstava da sa faze koncepta pređu  u fazu proizvodnje. Ako mislite da ovaj uređaj može i vama da koristi, možete i vi donirati neku sumu na Kickstarter strani ovog projekta i tako pomoći da  PoweriSite  postane realnost. LINK

Na istoj stranici možete i pogledati kratki video promo PoweriSite USB Charger uređaja, kao i saznati više informacija o samom projektu.

Izvor: Kickstarter

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR