PowerColor Giveaway – najava

PowerColor Giveaway – najava

2355
0
PODELI
Powercolor giveaway najava

Osvoji PowerColor Radeon R9 270 TurboDuo grafičku kartu!

PowerColor, WinWin Shop i PCAXE  daruju jednu PowerColor R9 270 TurboDuo grafičku kartu. Svi oni koji budu pokazali znanje, u okviru poznavanja Powercolor brenda , biće u prilici da učestvuju i budu u „bubnju“ prilikom izvlačenja, a u krajnjoj liniji osvoje vrednu nagradu!

Da bi ste učestvovali u “PowerColor Giveaway-u” i bili u  “bubnju” za izvlačenje, potrebno je da uradite sledeće korake:

  • Potrebno je da lajkujete video  “PowerColor Giveaway – najava” (Na WinWinShop ili PCAXE YouTube kanalu, možete i oba, ali nije obavezno –  u pitanju je isti video materijal)
  • Šerujete JAVNO video na svom Facebook profilu (da i onaj ko nije Vaš Facebook prijatelj može da vidi video materijal na Vašem profilu)
  • Lajkujete OVAJ i OVAJ post  (oba posta lajkujte) na WinWin Computer Shop i PCAXE Facebook stranicama i ostavite komentar po želj).
  • Pretplatite (subscribe) na WinWinComputerShop i PCAXE YouTube kanale i lajkujete WinWinComputer Shop i PCAXE Facebook stranice ako već niste.

23. marta 2014. godine, objavićemo drugi video materijal tj počeće “PowerColor kviz znanja” koji će trajati do 30.marta 2015. U tom video materijalu potavićemo 5 pitanja, a  svi koji budu tačno ili netačno odgovorili na pitanja će biti u  “bubnju” za izvlačenje nagrade, ali će prvi sa liste morati da ima sve tačne odgovore kako bi osvojio nagradu. Ukoliko se desi da prvi sa liste nema tačne odgovore na sva pitanja, prvi sledeći na listi sa tačnim odgovorima osvaja nagradu. Listu ćemo generisati  nasumično putem RANDOM.ORG sajta.

Srećno!

OPŠTA PRAVILA IGRE:

  • PowerColor  zadržava pravo da ne dodeli nagradu učesniku u slučaju da ne ispunjava bilo koji od navedenih uslova.
  • Pravo na učestvovanje nemaju zaposleni u kompaniji WinWin i zaposleni u kompanija kompanijama koje sarađuju sa WinWin-om u organizaciji ove igre (PCAXE između ostalih).
  • Ime dobitnika će biti objavljena na WinWin Computer Shop i PCAXE Facebook stranici i učesnici su dužni da daju svoja prava imena i prezimena
  • Dobitnik treba da nam dostavi svoje podatke (ime i prezime, adresa stanovanja, opština, broj lične karte i broj telefona)  nakon što ih budu kontaktirali administratori WinWin Computer Shop  i PCAXE Facebook stranica.
  • Ukoliko ne dobijemo pune i tačne podatke dobitnika, isti biva diskvalifikovan, a administratori će odabrati prvog sledećeg sa liste.
  • Pravo učešća imaju državljani Republike Srbije

 

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR