PowerColor Giveaway #2 – Kviz znanja

PowerColor Giveaway #2 – Kviz znanja

3832
2
PODELI

Pokaži znanje i osvoji PowerColor Radeon R7 370 PCS+ ili PowerColor Radeon R7 360!

PowerColor, WinWin Shop i PCAXE  daruju po  jednu PowerColor Radeon R7 370 PCS+ ili PowerColor Radeon R7 360. Svi oni koji budu pokazali znanje, u okviru poznavanja Powercolor brenda , biće u prilici da učestvuju i budu u „bubnju“ prilikom izvlačenja, a u krajnjoj liniji osvoje vrednu nagradu!

 

 

Da bi ste učestvovali u “PowerColor Giveaway #2” darivanju i bili u  “bubnju” za izvlačenje, potrebno je da uradite sledeće korake:

 • Potrebno je da lajkujete video “PowerColor Giveaway #2 – Kviz znanja ” (Na WinWinShop ili PCAXE YouTube kanalu, možete i oba, ali nije obavezno –  u pitanju je isti video materijal)
 • Šerujete JAVNO video na svom Facebook profilu (da i onaj ko nije Vaš Facebook prijatelj može da vidi video materijal na Vašem profilu)
 • Lajkujete OVAJ i OVAJ post (oba posta lajkujte) na WinWin Computer Shop i PCAXE Facebook stranicama i ostavite komentar po želj).
 • Pretplatite (subscribe) na WinWinComputerShop i PCAXE YouTube kanale i lajkujete WinWinComputer Shop i PCAXE Facebook stranice ako već niste.

Svi koji budu tačno ili netačno odgovorili na pitanja će biti u “bubnju” za izvlačenje nagrade, ali će prvi sa liste i poslednji morati da imaju sve tačne odgovore kako bi osvojio nagradu. Prvi na listi dobija na poklon PowerColor R7 370 PCS+, a poslednji sa liste PowerColor R7 360.

Ukoliko se desi da prvi sa liste, odnosno poslednji, nemaju tačne odgovore na sva pitanja, prvi sledeći na listi sa tačnim odgovorima osvaja nagradu. Listu ćemo generisati nasumično putem RANDOM.ORG sajta.

Izvlačenje je 22.9.2015.god na WinWin YouTube kanalu.

Srećno!

 

OPŠTA PRAVILA IGRE:

 • PowerColor zadržava pravo da ne dodeli nagradu učesniku u slučaju da ne ispunjava bilo koji od navedenih uslova.
 • Pravo na učestvovanje nemaju zaposleni u kompaniji WinWin i zaposleni u kompanija kompanijama koje sarađuju sa WinWin-om u organizaciji ove igre (PCAXE između ostalih).
 • Ime dobitnika će biti objavljena na WinWin Computer Shop i PCAXE Facebook stranici i učesnici su dužni da daju svoja prava imena i prezimena
 • Dobitnici trebaju da nam dostave svoje podatke (ime i prezime, adresa stanovanja, opština, broj lične karte i broj telefona) nakon što ih budu kontaktirali administratori WinWin Computer Shop  i PCAXE Facebook stranica.
 • Ukoliko ne dobijemo pune i tačne podatke dobitnika biće diskvalifikovan, a administratori će odabrati prvog sledećeg sa liste.
 • Pravo učešća imaju državljani Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore.

2 KOMENTARA

 1. U formularu za nagradnu igru kao poslednje mi je ostalo polje za FB profil, iskopirao sam adresu i kliknuo na paste i odmah na submit i u poslednjem trenutku primetio da je polje ipak ostalo prazno, međutim ne mogu da se vratim i popravim, postoji li ikakav način da ga naknadno dodam?

POSTAVI ODGOVOR