Povratak u školu sa osmehom!

Povratak u školu sa osmehom!

2552
0
PODELI

Bliži se septembar i kraj letnjeg raspusta, a početak nove školske godine. Bilo da Vaše dete postaje đak prvak ili kreće u neki drugi razred, bitno je da se svi zajedno pripremite za nove školske dane. U nastavku Vam prikazujemo WinWin Back To School ponudu.

Najpre, krećemo od školskih torbi, neophodnih za svaki školski dan. U WinWin ponudi očekuje Vas zaista širok izbor PULSE rančeva, visokog kvaliteta i fenomenalnog dizajna. U vrlo širokom asortimanu pronaći ćete BABY, JUNIOR, SOLO, VISION i druge modele, a u skladu sa potrebama Vašeg deteta, odabraćete onaj pravi. U skladu sa uzrastom, u ponudi su oni rančevi namenjeni bebama za odlazak u vrtić ili šetnju, rančevi za decu koja pohađaju niže razrede, kao i oni za probirljive tinejdžere. Anatomija leđa obezbeđena je uz podršku aluminijumske šipke, koja se može ukloniti prilikom pranja. Pojedini modeli poseduju i kabanice za zaštitu od padavina i dodatnu bezbednost uz reflektujuće trake. Samim tim, svi PULSE rančevi su pre svega kvalitetni, moderni, ali i funkcionalni i udobni, kreirani za školu, sport i slobodno vreme.

Za pristup digitalnom svetu pogledajte ponudu mobilnih telefona, tableta, laptop i desktop računara, kao i monitora. Izaberite iz bogate ponude smart mobilni telefon, kako biste uvek bili u kontaktu sa decom, a njima omogućili uživanje u omiljenim sadržajima, kao i to da svaki trenutak zabeleže kvalitetnim kamerama. U slobodno vreme mogu uživati u omiljenim gaming naslovima, ali i zadatke za koje je neopodan računar uspešno obaviti. Takođe, tu su i monitori izuzetnog kvaliteta za potpuno uživanje u radu i zabavi.

Neizostavni elementi za kvaliteniji rad na računaru jesu periferni uređaji, a upravo u WinWin ponudi očekuje Vas veliki izbor tastatura, miševa, podloga za miševe, slušalica i zvučnika. Takođe, njihov dizajn prilagođen je dečijem uzrastu, tako da su svojim izgledom spremni da ulepšaju i dečiju sobu. Možete odabrati Kids combo 3u1 u plavoj ili pink boji, originalnog dizajna. Sa druge strane, isti su otporni na ostatke hrane i prosutu vodu, a tastatura se može prati. Posebno kreirane tastature, ali i miševi za decu koji ne vole obične su Yenkee FANTASY. Za potpuno uživanje u omiljenoj muzici ili zvučnim efektima tokom gledanja filmova ili gaming-a zaduženi su kvalitetni zvučnici i slušalice koji prenose jasan i bogat zvuk. JBL JR300 slušalice u plavoj i crvenoj boji su sigurne, lagane, sa personalizovanim stikerima koji se nalaze u kutiji, za devojčice i dečake. Tu su i Sencor SEP 255Bl sa nalepnicama koje se mogu menjati i zaštitom za sluh dece.

Elari Kids Phone pametni satovi omogućavaju dvosmernu komunikaciju, monitoring, definisanje zone kretanja, merenje brzine, podešavanje školskog režima, sve u skaldu sa touch-screen ekranom u koloru. Uz to, kreirani su u dečijem stilu, tako da će prelepo pristajati na ruci Vaše devojčice ili dečaka. I na kraju, ali ne manje bitni su štampači i projektori. Uz štampače vrhunskog kvaliteta, budite spremni za školske zadatke i odštampajte sve što je neophodno kako bi obaveze na vreme bile ispunjene. Sve prezentacije mogu se sa uživanje ispratiti uz projektore koji to omogućavaju na pravi način.

WinWin ponudu za uspešnu školsku godinu možete pogledati OVDE.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR