Povoljan i lako prenosiv – Lenovo IdeaPad 100S-11IBY!

Povoljan i lako prenosiv – Lenovo IdeaPad 100S-11IBY!

2954
0
PODELI

Lenovo je jedan od najvećih proizvođača laptop računara, a verovatno i najveći. U svojoj ponudi ima vrlo široku ponudu modela za sve tipove korisnika, uključujući i ultra-prenosive modele kao što je IdeaPad 100s sa ekranom od 11.6 inča.

Lenovo IdeaPad 100S-11IBY je laptop računar koji je izrađen da pruži izuzetnu upotrebnu vrednost po veoma pristupačnoj ceni. Kombinuje HD ekran od 11.6 inča, Dolby Advanced Audio zvuk, WiFi i Bluetooth povezivanje i težinu od samo 990 grama.

Za obradu podataka zadužen je štedljiv Intel Atom Z3735F četvorojezgarni procesor u kombinaciji sa Intel HD grafičkom kartom i 2GB DDR3L RAM memorije, što omogućava lagodan svakodnevan rad i reprodukciju multimedijalnog sadržaja.

Lenovo IdeaPad 100S-11IBY 02

Kvalitetu zvuka i užitku prilikom konzumiranja multimedijalnog sadržaja doprinose ugrađeni stereo zvučnici sa Dolby Advanced Audio sertifikatom, pa se možete opustiti uz omiljeni film ili pesmu na svakom mestu.

Na IdeaPad 100S preinstaliran je Windows 10 Home operativni sistem, tako da je odmah spreman za korišćenje. Dovoljno je uključiti laptop, napraviti nalog i početi sa korišćenjem!

Iako malih dimenzija, autonomija Lenovo IdeaPad 100S modela je sjajna, pa pruža do 8 sati surfovanja internetom sa jednim punjenjem!

Lenovo IdeaPad 100S-11IBY 03

Kompaktne dimenzije i mala težina, solidna snaga za široku primenu, duga autonomija baterije i pristupačna cena čime Lenovo IdeaPad 100S-IBY sjajnim izborom za većinu potreba.

Svoj primerak možete kupiti već danas putem WinWin web sajta – Lenovo IdeaPad 100S-IBY!

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR