Pošteni tinejdžer vratio Thoru novčanik, nagrađen sa 10.000$

Pošteni tinejdžer vratio Thoru novčanik, nagrađen sa 10.000$

4264
0
PODELI

Iskrenost se zaista isplati. Američki tinejdžer nagrađen je za povratak Chris Hemsworth-ovog novčanika, koji je australijski glumac izgubio prilikom večere sa svojom porodicom u oblasti Los Anđelesa.

Breaker

„Ostavio sam novčanik na stolu i pomislio kako ga nikad neću ponovo videti“ izjavio je Hemsworth na gostovanju u popularnoj emisiji Ellen Show.Chris Hemsworth

Zaboravljeni novčanik je bio iznenađenje za 17-godišnjeg Tristin Budzyn-Bakera, koji se šokirao kada je otkrio kome on zapravo pripada. Budzyn je pogledao u majku i rekao „Mama da li znaš čiji je ovo novčanik? Pronašli smo Thorov novčanik!”.

Nakon toga napisao je pismo Hemsworthovom rukovodstvu kako je našao novčanik australijskog glumca, dok je krišom u zahtevu dodao da mu za njegovu majku trebaju ulaznice za Ellen Show, na kojem je Hemsworth trebao da gostuje uskoro. Dobio je karte kao nagradu za iskrenost i sedeo je u publici sa majkom dok je Hemsworth prepričavao priču. Tinejdžer se kasnije pridružio Hamsworthu na bini dobijajući nagradu za svoje dobro delo.

„Očekivao sam prazan novčanik, ali sav novac je bio tamo, pa želim da ti dam novac –  dodao sam još malo“ rekao je Hemsworth, predajući hrpu novca oduševljenom Budzyn-Bakeru.

Ali nije se tu zaustavio, već je napisao i posebno pismo preporuke za Budzyn-Bakera kako bi dobio najveći rang “Eagle Scout” u programu izviđača amerike (BSA). Dok se domaćin, Ellen DeGeneres, odlučila da tinejdžera nagradi sa dodatnih 10.000$. „Ti si neverovatan mladić, hvala ti što si pošten čovek“, rekla je Ellen.

Ovaj nagradni fond je dokaz da je iskrenost najbolja politika. Razmislite dobro sledeći put, ukoliko vas zadesi slična situacija 🙂

Izvor: mashable

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR