Postanite stručnjak za torte i kolače uz Russell Hobbs mikser!

Postanite stručnjak za torte i kolače uz Russell Hobbs mikser!

2741
0
PODELI

Ručni mikseri su još uvek nezamenljivi u kuhinji. Dizajnirani da snažno, brzo i jednostavno pruže najbolje rezultate. Uskoro kreće vreme praznika i slava, a ono bez čega nijedna proslava ne može proći jesu torte i kolači. 🙂 Slasnim kolačima malo ko može odoleti, zar ne? A da bismo u njima i uživali, pored dobre volje domaćice i uloženog truda i vremena, potreban je i kvalitetan mikser – Russell Hobbs 22230-56.

Russell Hobbs 22230-56 (2)

Russell Hobbs 22230-56 je savršen uređaj za ljude koji su tek zakoračili u svet kuvanja i pečenja. Explore ručni mikser čini mešanje sirovih sastojaka za kolače i testo jednostavnim. Za kratko vreme možete spremiti vaš fil, šlag, smesu za palačinke, pire, i slično.  Dolazi sa dve vrste hromiranih mutilica, jedne se koriste za gnječenje i druge za mešanje. Poseduje i poseban taster za brzopotezno izbacivanje metlica.

Russell Hobbs 22230-56 (1)Njegove ručke meke su na dodir, a moderna tehnologija motora doprinela je da mikser bude lagan i miran. Mikser se lako održava, a njegove mutilice čiste se kao i pribor za jelo – jednostavno i brzo.

Mini saveti za upotrebu miksera

Veoma je bitno da mutilice pravilno stavite u mikser, u suprotnom mogu da ispadnu iz ležišta. Deo mutilice koji se stavlja u mikser nikako ne sme biti mokar. Russell Hobbs 22230-56 poseduje 5 brzina. Prilikom dodavanja svih sastojaka za vaš kolač, prvo pokušajte da izjednačite smesu korišćenjem prve dve brzine, nakon toga povećate brzinu na maksimum. Nakon što je smesa ujednačena brzine postepeno smanjujte 5..4..3..2..1.. i ugasite mikser i vaša smesa za kolač je gotova.

Russell Hobbs 22230-56 mikser možete poručiti već danas putem našeg sajta posetom sledećeg linka.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR