Postanite majstor u kuhinji uz mini pekaru Tefal PF251835

Postanite majstor u kuhinji uz mini pekaru Tefal PF251835

972
0
PODELI

Pri spomenu hleba i peciva, svako oseti onaj omamljujući zanos koji ispuni prostor u kom se nešto mirisno peče. Proizvodi na bazi testa, spravljeni od raznih vrsta brašna, vode, začina i drugih dodataka, retko kome ne predstavljaju užitak. Može da bude slatko i slano, prazno ili u kombinaciji sa sirom, džemom, makom… Hleb, kifla, đevrek, pica, kroasan, ili šta god poželite za doručak, ručak, večeru… uz Tefal PF251835 mini pekaru, biće pun pogodak! WinWin vam ovu mini pekaru toplo preporučuje, za majstorski rad i savršeno testo, uz odličan ukus i izgled peciva i hleba.

Elegantna crna boja i sjajne performanse, obogatiće vašu kuhinju i priuštiti vam zadovoljstvo da svakodnevno uživate u svežem hlebu i izvrsnim pecivima. Sigurni smo da svako ko je ljubitelj hleba i peciva, kada jednom proba hleb iz Tefal PF251835 mini pekare, više neće želeti da jede kupovni hleb ili pecivo. Snaga ove sjajne pekare je 610-700W. Ima 20 različitih programa za pripremu testa, počev od osnovnog hleba, brzog hleba, francuskog hleba, slatkog ili integralnog hleba, do toga da priprema: slani hleb bez glutena, brui integralni hleb, ražani hleb, slatki hleb bez glutena, kolač bez glutena, testo sa kvascem, paste, kolače…

Tradicija Tefala, kvalitet i učestale inovacije najbolje opisuju inovativne funkcije koje ima ova mini pekara. To su: 3 nivoa zapečenosti korice – light/medium/dark, elektronsko upravljanje, LCD display, odloženi start do 15 sati, indikator za dodavanje sastojaka, kao i funkcija automatskog održavanja toplote u trajanju od jednog sata. Tu je i prozor za nadgledanje procesa rada, koji uz jednostavnu upotrebu uređaja, obezbeđuje dodatni komfor korišćenja.

Poslužite sve što spremite u kombinaciji sa kafom, jogurtom ili nečim drugim, pa ćete uživati u onom što je životno bitno – dobroj hrani. Kapacitet težine za mešanje je 1000g, a vi možete odabrati i 500g ili 750g. U kompletu je posuda za jogurt i obloga posude za pečenje PTFE, a tu su i dodaci: čaša za doziranje, kašika i kukica. Sa Tefal PF251835 mini pekarom, dobićete namirnice fenomenalnog ukusa, izuzetno prijatne arome i sa produženom svežinom, lako i sa zadovoljstvom.

Neka Tefal PF251835, bude na gastro mapi vas i vaših bližnjih. Neka se iz vaše kuhinje prošire novi mirisi po komšiluku, a vi ukuse i atmosferu podelite s’ kim god želite, u kuhinjskom, ili nekom drugom posebnom ambijentu.

Mini pekaru Tefal PF251835 možete poručiti odmah putem WinWin web sajta, ili je kupiti u preko 100 WinWin radnji širom Srbije.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR