Ponesite žurku sa sobom – JBL FLIP 4 SQUAD Bluetooth zvučnik.

Ponesite žurku sa sobom – JBL FLIP 4 SQUAD Bluetooth zvučnik.

1189
0
PODELI

Kada su se pojavili, bežični zvučnici izazvali su veliku pažnju svih obožavalaca dobrog zvuka. Svako je bar na trenutak poželeo da ima jedan Bluetooth zvučnik, a mnogi koji su ga kupili poželeli su jači i bolji. Bežični zvučnici imaju mnogo toga da ponude svojim korisnicima, počev od udobnosti, jednostavnosti, prenosivosti, pa sve do sjajnog i kvalitetnog zvuka i modernog dizajna. Prednosti koje vam nude bežični zvučnici, zaista su fantastične i zato vam WinWin preporučuje JBL Flip 4.

Jedna od glavnih prednosti koje nudi ovaj bežični zvučnik je prenosivost. Pre samo 20 godina ideja o prenosivosti bilo kakvog zvučnika, bila je samo san, a danas, zahvaljujući razvoju tehnologije, zvučnik dobrog kapaciteta omogućava impozantno ozvučenje, koje lako možete odneti gde god želite. Napravljen tako da ima jak zvuk, a male dimenzije, JBL FLIP 4 SQUAD Bluetooth je zvučnik koji je otporan na kišu i prskanje vodom (zadovoljava IPX7 standard). Na njega možete povezati dva pametna uređaja i naizmenično puštati muziku, a možete ga i uparivati za još jači zvuk. Kompatibilan je sa Apple Siri i Google Now glasovnim asistentima, koji se jednostavno aktiviraju pritiskom. Napravljen od izdržljivih materijala i gumiranog kućišta, sa jačinom zvučnika od 2x8W, odstranjuje pozadinsku buku i eho prilikom konferencijskih razgovora. Poseduje ugrađen mikrofon i funkcije obavljanja poziva, a podržani Bluetooth profili su: A2DP V1.3, AVRCP V1.6, HFP V1.6, HSP V1.2. Bežični zvučnik JBL FLIP 4 ima punjivu bateriju, čija je autonomija do 12h. Vreme punjenja baterije je približno 3.5h. U pitanju je 1.0 mono sistem. Snaga je 16W, a frekventni raspon 70 Hz – 20kHz. Dimenzije zvučnika su 68x175x70mm, a masa 515g. Prečnik zvučnika je 2x40mm. Pogodan za otvorene prostore, nudi jak i prodoran zvuk koji se čuje na većim razdaljinama, tako da u potpunosti zadovoljava vaše potrebe za kvalitetnim zvukom.

Bežični zvučnici su zapravo, u mnogim slučajevima kvalitetniji od tradicionalnih, a imaju i mogućnost povezivanja putem kabla, kada Bluetooth veza nije u potpunosti dobra. Mnogi bežični zvučnici se danas povezuju sa uređajima i putem Wi-Fi signala, tako da nude mnogo više mogućnosti za slušanje muzike od tradicionalnih zvučnika. Ako želite da svoju omiljenu muziku podelite sa drugima, to je moguće tako što povežete dva zvučnika sa istim uređajem i na taj način, vi i druga osoba slušate isti sadržaj. Ova tehnologija vam omogućava da uparite zvučnike sa jednim uređajem i vi i vaši ukućani slušate istu muziku, svako u svojoj sobi sa svog zvučnika, što znači da ne morate više da razvlačite kablove. Još jedna prednost bežičnih zvučnika je ta što su energetski efikasni. Zahvaljujući naprednoj tehnologiji, napravljeni su tako da sa što manje struje pruže što jači zvuk.

Kao i mnogi drugi proizvodi na tržištu, ni prenosivi zvučnici ne zahtevaju instalaciju nekog programa ili softvera. Sve što je potrebno, je da uređaj ima Bluetooth ili Wi-Fi konekciju i zvučnik će raditi sve dok do njega dopire signal sa uređaja, čak i na većoj udaljenosti.

Zato, uživajte u predstojećem letu i samo vašoj muzici!

JBL FLIP 4 SQUAD Bluetooth zvučnik možete poručiti odmah putem WinWin web sajta ili ga kupiti u preko 120 WinWin radnji širom Srbije.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR