Poklon za dan zaljubljenih, šta odabrati?

Poklon za dan zaljubljenih, šta odabrati?

2111
0
PODELI

Uskoro se bliži 14. februar, u svetu poznat kao “Valentine’s Day” iliti Dan Zaljubljenih. Praznik zaljubljenih koji se slavi u mnogim zemljama. Idealna prilika da vašu lepšu polovinu obradujete nežnom porukom i skromnim poklonom.

Savremena obeležja su crveni srcoliki pokloni, ruže ili figure u obliku Kupidona (starorimskog boga ljubavi). Pored klasičnog poklona zašto ne biste voljenu osobu iznenadili pisanom čestitkom, kao što je to nekada rađeno u devetnaestom veku.

Breaker

Od davnina autori, pesnici i pisci pokušavali su da opišu reč “ljubav” i njenu trajnu snagu kroz vekove ljudske istorije. Možda vas neki od citata mogu inspirisati da napišete čestitku protkanu emocijama.

Vintage Valentine
Ljubav je kapljica nebeske rose koju nebesa kanuše u kaljužu života da mu zaslade gorkost.” -Aleksandar Puškin

Najbolje i najlepše stvari na svetu se ne mogu videti ni čak dotaći. One se moraju osetiti srcem.” -Helen Keller

Voleti nekog, znači pristati da ostariš sa njim.” -Albert Kami

Ljubav ima dve pratilje: Dobrotu i Strpljivost.” -Dante Aligijeri

Ukoliko ste ipak odlučili da pored čestitke poklonite i nešto savremenije… u nastavku možete pogledati neke od naših predloga, koje će ih svakako oduševiti.

Breaker

Presa za kosu Remington S6600

Remington S6600

Verovatno ste čuli za modni termin “Must have” i malu crnu haljinu?! Verujte mi ovo je drugi “Must have” u ženskoj kolekciji. Šanse da pogrešite sa ovim poklonom su minimalne. Ne čekajte puno već obezbedite savršen poklon za vašu damu.

Breaker

Madcatz C.T.R.L.R Bluetooth Gamepad

Madcatz CTRLR

Da li i vi imate problem tokom shopping-a i stalnog požurivanja od strane vašeg voljenog? Suočite se sa činjenicom, to se neće promeniti. Jednostavno nikada mu neće biti jasno zašto vam baš toliko vremena treba da pregledate svaki željeni odevni komad. Zašto ga jednostavno ne biste iznenadili neuobičajenim gestom i kupili mu nov poboljšani džojped koji mu omogućava povezivanje sa telefonom ili tabletom preko bluetooth-a. Pretvorite mu dosadno čekanje u zabavu. Savršena kupovina za Gejming u pokretu.

Breaker

Digitalni foto ram 7″ Telefunken DPF-7904

Telefunken DPF-7904

U slučaju da vas prethodna dva predloga nisu očarala, onda je vreme da pogledate nešto novo u ponudi. Digitalni ram za slike. Budite prisutni u svakom trenutku. Ukrasite njen/njegov dom uspomenama na savremenom digitalnom formatu i konstantno up date-ujte slike sa vaših novih pustolovina.

Breaker

Digitalni fotoaparat Sony DSC-W810

Sony DSC-W810

Uprkost savremenim telefonima, foto aparati i dalje pružaju određenu draž fotografiji. Poklon koji vam omogućava da zabeležite sve bitne trenutke tokom zajedničkog života. “Škljoc” i uspomene su zauvek tu.

 

Nadamo se da smo vam bar malo pomogli u odabiru poklona za ovaj prelepi praznik.U slučaju nedoumica, celokupnu ponudu predloga za poklon za dan zaljubljenih možete videti na sledećoj strani WinWin web sajta:

Predlozi poklona za dan zaljubljenih

 

Srećan dan zaljubljenih!

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR