Pogrešne cene

Pogrešne cene

Sve što ste hteli da znate o pogrešnim cenama, a niste imali koga da pitate

Vesti:

 • Zanimljivosti - Pogrešne cene

  NEVERICA:

  ZMAJEVI TRAŽE POTVRDU O VISINI PLATE!
 • Sport - Pogrešne cene

  NEZABELEŽENO:

  Broj jedan skratio meč
 • Ekonomija - Pogrešne cene

  PRIMAMLJUJUĆE:

  Uvideli šansu za neočekivanu zaradu
 • Hronika 1 - Pogrešne cene

  NEVEROVATNO:

  MASAKR CENA U 70 WinWin PRODAVNICAMA širom Srbije
 • Zdravlje - Pogrešne cene

  ZABRINJAVAJUĆE:

  ESKALACIJA EPIDEMIJE POGREŠNIH
  CENA u više gradova
 • Hronika 2 - Pogrešne cene

  KONAČNO:

  PREDALA SE OZLOGLAŠENA BANDA ”HALO BING KAKO BRAT”

Horoskop:

 • Ovan

  Ovan

  Važi od 10.4.2015 – 17.4.2015

  LJUBAV: Iskoristite praznike za kupovinu s porodicom i uživanje u blagodetima POGREŠNIH CENA, jer ćete nakon praznika neko vreme biti prilično odsutni.

  POSAO: Trenutno ste jako fokusirani na posao i karijeru, koji Vam uzimaju većinu snage i vremena. Položaj planeta ukazuje na velike promene na radnom mestu, čak i dobru mogućnost za potpunu promenu karijere. To su sve pokazatelji da je ZONA POGREŠNIH CENA pravo odredište za Vas.

  ZDRAVLJE: Prilično dobro, više šetnje do najbliže WinWin radnje.

 • Bik

  Bik

  Važi od 10.4.2015 – 17.4.2015

  LJUBAV: Potražićete mir u krugu ZONE POGREŠNIH CENA, jer obzirom na promene koje Vam se događaju to je još jedino mesto na kojem se osećate smireno i opušteno. Kao konzervativan znak ne volite baš promene, ali ovo sa POGREŠNIM CENAMA ne smete propustiti.

  POSAO: Dobro odrađen posao dolazi na naplatu, što će se odraziti ili na Vaš položaj ili na platu. U svakom slučaju bićete zadovoljni i spremni za POGREŠNE CENE u WinWin radnjama.

  ZDRAVLJE: Dobro, pripazite na akcije u ZONI POGREŠNIH CENA.

 • Blizanci

  Blizanci

  Važi od 10.4.2015 – 17.4.2015

  LJUBAV: Praznici su idealno doba kada najbolje možete iskazati svoju druželjubivu prirodu i prepustiti se opuštenoj kupovini u ZONI POGREŠNIH CENA. Dajte sebi oduška, zaslužili ste konačno da obradujete sebe, samo nemojte preterati, kažu da će ovo LUDILO POGREŠNIH CENA da potraje.

  POSAO: Ma kako to trenutno izgledalo, finansije će Vam se popraviti i to brže nego što očekujete. Puni ste ideja vezanih za način kako da ih iskoristite, ali je samo jedan put izvestan, put u ZONU POGREŠNIH CENA. Potrudite se samo da ih ne zaboravite tokom praznika, i odmah krenite u realizaciju.

  ZDRAVLJE: Pripazite na prehranu. Više šetnje do WinWin radnje bi Vam svakako prijalo.

 • Rak

  Rak

  Važi od 10.4.2015 – 17.4.2015

  LJUBAV: Mala gužva u Vašoj okolini, jedan Jarac inspirisaće Vas da zajedno uplovite u ZONU POGREŠNIH CENA. To je avantura na koju ste odavno čekali.

  POSAO: Ponašanje bez euforije bi bilo poželjno na poslu. Ne želite da Vaše kolege otkriju aferu i uživanje u ZONI POGREŠNIH CENA.

  ZDRAVLJE: Moguća su povremena pomračenja vida od šoka i neverice POGREŠNIH CENA.

 • Lav

  Lav

  Važi od 10.4.2015 – 17.4.2015

  LJUBAV: Konjunkcija Venere s Chironom na suprotnoj strani Vašeg znaka ispuniće Vas snagom, što će delovati jedino u ZONI POGREŠNIH CENA. Dozvolite detetu u sebi da izbije na površinu i uživa u radosti POGREŠNIH CENA u svim WinWin radnjama.

  POSAO: I ako se svi spremaju za praznike, Vama je glava puna POGREŠNIH CENA, te sjajnih poslovnih ideja i inovacija koje biste mogli napraviti u ZONI POGREŠNIH CENA u Win Win radnjama. Procenite koja je najizvodljivija i započnite s realizacijom odmah.

  ZDRAVLJE: Umor Vas je gotovo potpuno savladao, POGREŠNE CENE će Vas sačekati i sutra, verujte.

 • Devica

  Devica

  Važi od 10.4.2015 – 17.4.2015

  LJUBAV: Zabrinutost zbog POGREŠNIH CENA odraziće se na Vaš porodični život, jer su Vaši ukućani u panici da će POGREŠNIM CENAMA doći kraj. Postupite odlučno kao prava glava kuće, objasnite da je ZONA POGREŠNIH CENA projektovana na duge staze.

  POSAO: Uobičajeno zabrinute Device u trenutnoj ekonomskoj situaciji imaju po prvi put razloga da se opuste. ZONA POGREŠNIH CENA pružiće im upravo ono o čemu su uvek maštali. Kupovina na veliko po baš POGREŠNIM CENAMA.

  ZDRAVLJE: Previše stresa, počnite se opuštati u ZONI POGREŠNIH CENA u WinWin radnjama.

 • Vaga

  Vaga

  Važi od 10.4.2015 – 17.4.2015

  LJUBAV: Vreme je da naučite kako da zaboravite prošlost i prestanete da tugujete nad svojom sudbinom. Prva nedelja POGREŠNIH CENA je istekla, ali ona i dalje traje i, i dalje ima sve ono što Vam treba. Uz to, cene su još POGREŠNIJE nego pre.

  POSAO: Kao i u privatnom životu, opterećuje Vas razmišljanje o POGREŠNIM CENAMA. I u ovom aspektu života trebalo biste početi učiti na sopstvenim greškama i početi koristiti sve blagodeti ZONE POGREŠNIH CENA i u poslovne svrhe.

  ZDRAVLJE: Seta je delimično posledica stalne iscrpljenosti razmišljanjem o POGREŠNIM CENAMA, idite do WinWin radnje i opustite se malo.

 • Škorpija

  Škorpija

  Važi od 10.4.2015 – 17.4.2015

  LJUBAV: Ovaja nedelja pruža Vam mogućnost ispravljanja nekih grešaka koje ste propustili predhodne nedelje misleći da su POGREŠNE CENE samo trenutna pojava. Vaša potreba da budete u centru pažnje učinila Vas je ljubomornom jer su sve oči bile uprte u ZONU POGREŠNIH CENA.

  POSAO: Pomirite se sa činjenicom da pored Vas još nešto može biti ekstravagantno, zanosno i primamljivo, upustite se u borbu za prevlast u ZONI POGREŠNIH CENA. Vaša će nadmoć svakako doći do izražaja.

  ZDRAVLJE: Smanjite unos štetnih materija u organizam, povećajte aktivnosti u ZONI POGREŠNIH CENA.

 • Strelac

  Strelac

  Važi od 10.4.2015 – 17.4.2015

  LJUBAV: Kako je Mars još uvek u Vašem znaku, i dalje ste impulsivniji i nestrpljiviji da iskoristite POGREŠNE CENE. Agresivnost Vam stvarno nije potrebna jer robe ima dovoljno za sve i bez guranja.

  POSAO: Posao Vam je trenutno na prvom mestu, i u njega ulažete veći deo energije. Pravu priliku možete pronaći upravo u ZONI POGREŠNIH CENA.

  ZDRAVLJE: Višak energije izbacite kroz odlazak pešice do najdalje WinWin radnje u ZONI POGREŠNIH CENA.

 • Jarac

  Jarac

  Važi od 10.4.2015 – 17.4.2015

  LJUBAV: Promene položaja planeta u Vašem znaku teraju Vas na „čišćenje kuće“. Rešite se svega što Vam više ne treba, pa iskoristite ZONU POGREŠNIH CENA da zamenite svu starudiju.

  POSAO: Slične ideje padaju Vam na pamet i u poslovnom smislu, što bi značilo da ćete se konačno moći rešiti već dotrajale opreme. Samo oprezno ovi se planovi mogu ostvariti isključivo u ZONI POGREŠNIH CENA.

  ZDRAVLJE: Polako usporite tempo, nemojte da Vam neka od POGREŠNIH CENA promakne.

 • Vodolija

  Vodolija

  Važi od 10.4.2015 – 17.4.2015

  LJUBAV: Najviše će Vam odgovarati istraživanje sa partnerom ZONE POGREŠNIH CENA. Budite otvoreni za partnerove sugestije i uživajte koliko god možete u kupovini sa njim.

  POSAO: Ovaj period će biti neobično plodan idejama o načinu eksploatacije ZONE POGREŠNIH CENA, bilo bi dobro da zapamtite svoje ideje.

  ZDRAVLJE: Prilično dobro. Uzivajte u svakoj WinWin radnji.

 • Riba

  Riba

  Važi od 10.4.2015 – 17.4.2015

  LJUBAV: Puni ste razumevanja za POGREŠNE CENE i potrebe Vašeg partnera ali prvo naučite zadovoljiti sebe kako biste tu svoju energiju mogli usmeruti ka pravoj zoni, ZONI POGREŠNIH CENA. Opustite se, meditirajte i uspećete da se snađete u najboljoj kupovini.

  POSAO: Iako je praznični vikend pred Vama, Vi i dalje radite. POGREŠNE CENE na Vas imaju pozitivan efekat, Vaši će šefovi svakako znati da iskoriste ZONU POGREŠNIH CENA kao motivator za Vaš rad.

  ZDRAVLJE: Dobro, pripazite na prehranu, pretrpan stomak otežava kretanje ka WinWin radnjama.