Pogledajte kako se prave najskuplji telefoni na svetu

Pogledajte kako se prave najskuplji telefoni na svetu

1647
0
PODELI
Vertu postrojenje

Vertu je nastao u kasnim 90-im kao delo inžinjera kompanije Nokia. Na čelu sa Frank Nuovom, grupa je imala za cilj da istraži kako bi telefoni mogli da izgledaju kada njihov dizajn nije ograničen nekim budžetom. Kada bi mogli da upotrebite sve najbolje i najskuplje materijale na svetu, kakav telefon bi vi napravili? Nakon što su bili slobodni da prave telefone po svojoj zamisli, Vertu je postepeno stekao nezavisnost, ime, i brend koji je postao sinonim za demonstraciju bogatstva.

Breaker

Prošle godine je Vertu stekao nezavisnost od Nokije, nakon što ga je kupilo privatno lice, i ubrzo je odabrao i prešao na Android. On je sada najekskluzivniji proizvođač telefona sa Androidom, nudeći telefone koji koštaju barem četvorocifrenu sumu u većini snažnijih valuta sveta. Ipak, način na koji kompanija vodi posao se nije promenio od samog početka. Jedan jednostavni proizvodni pogon nadomak Londona ispunjava svaku pordžbinu koju Vertu dobije, sa celim timom dizajnera, inžinjera i radnika koji rade pod istim krovom.

Vertu telefon je jedna od najprestižnijih i najluksuznijih stvari koje pretvaraju Series S40 softver kompanije Nokia i standardnu tastaturu sa deset cifara u ultimativni prikaz bogatstva vlasnika takvog telefona, dok, ujedno, pokazuje da on ne mari za modernu tehnologiju, već da drugi rade sve što je neophodno za njega. Ipak, Vertu je gledao i u budućnost i predstavio dva Android telefona sa ekranima osetljivim na dodir, Google Play prodavnicom, i još puno drugih modernih mogućnosti. Kompaniji je prioritet da njeni proizvodi budu privlačni i muškom i ženskom polu, kao i mlađoj populaciji.

Pogledajte kako Vertu pravi telefone u svom postrojenju:

Vertu postrojenje Vertu postrojenje Vertu postrojenje Vertu postrojenje Vertu postrojenje Vertu postrojenje Vertu postrojenje Vertu postrojenje Vertu postrojenje Vertu postrojenje Vertu postrojenje Vertu postrojenje Vertu postrojenje Vertu postrojenje Vertu postrojenje Vertu postrojenje Vertu postrojenje Vertu postrojenje Vertu postrojenje Vertu postrojenje Vertu postrojenje

 

 

 

 

Izvor: TheVerge

 

 

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR