Pogledajte Galaxy S7 Edge Olympic Edition

Pogledajte Galaxy S7 Edge Olympic Edition

4951
0
PODELI

Samsung je jedan od glavnih sponzora Olimpijskih igara, pa je normalno da ovaj gigant iz Koreje maksimalno to iskoristi za svoju promociju. Jedan od najzanimljivijih načina za promociju je specijalna verzija Galaxy S7 Edge telefona pod nazivom “Olympic Edition”.

Informacije o ovom modelu procurele su zahvaljujući poznatom “leaker-u”, Evanu Blass-u (@evleaks). Galaxy S7 Edge Olympic Edition ima crno kućište sa izrađenim olimpijskim bojama – žuta (okvir home tastera i mrežic na slušalici za razgovore), plava (okvir kamere i okvir čitača otkucaja srca), crvena (taster za uključivanje) i zelena (tasteri za kontrolu zvuka).

Specifikacije će gotovo sigurno biti identične kao kod standardne verzije Galaxy S7 Edge telefona, dok će korisnički interfejs biti pun Olimpijskih tema i sadržaja (pozadine, teme, melodije zvona).

Ukoliko sudimo prema Injustice Edition verziji ovog modela, pakovanje Olympic Edition verzije će biti tematski prilagođeno, zajedno sa Gear VR naočarima i drugim dodacima.

Samsung i Internacionalni Olimpijski komitet će sigurno napraviti veliku promociju Galaxy S7 Olympic edition modela kada se on bude zvanično predstavio uoči početka Olimpijskih igara 2016 u Riju.

Još uvek nije poznato da li će Samsung prodavati Olypic Edition svima ili će ga deliti isključivo sportistima koji učestvuju na igrama.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR