Po glasinama, dve nove Assassin’s Creed igre stižu 2014. za konzole

Po glasinama, dve nove Assassin’s Creed igre stižu 2014. za konzole

1274
1
PODELI
asassins creed unity logo

Po glasinama, dve nove Assassin’s Creed igre će se pojaviti 2014. godine. Jedna je u razvoju za next gen konzole, a druga za konzole prethodne generacije.

“Assassin’s Creed: Unity” je radni naslov Assassin’s Creed igre koja je po glasinama u razvoju za PS4 i Xbox One. Radnja igre bi delimično trebalo da se odvija u Parizu u Francuskoj. Takođe, moguće je da će igra podržavati co-op za 4 igrača.

“Assassin’s Creed: Comet” je radni naslov igre koja je u razvoju za Xbox 360 i PS3 po glasinama.

asassins creed unity leaked

Anonimni izvor je postavio nekoliko slika iz rane verzije Assassin’s Creed: Unity. Slike pokazuju da je mesto dešavanja Pariz, vide se katedrala Notre-Dame i reka Sena. Identitet glavnog protagoniste je nepoznat, ali nosi Assassin odeću tamno plave boje. Još jedan bitan element sa slike je što su u gornjem desnom uglu vide “parkour up” and “parkour down” natpisi za kontrole. Ovo bi trebalo da bude nova kontrolna šema koja će se pojaviti u  Assassin’s Creed: Unity.

assassins-creed-unity-leaked-screenshot_1278.0_cinema_960.0

Predstavnik Ubisofta je izjavio da nemaju nikakvih komentara na ove glasine.

UPDATE

Ubisoft je danas potvrdio da je u razvoju igra Assassin’s Creed: Unity za next-gen konzole Xbox One i PS4, kao i za PC. Trebalo bi da se pojavi do kraja 2014. Ubisoft je objavio i teaser trailer:

Trailer takođe potvrđuje da je mesto dešavanja Pariz. Ubisoft je izjavio da je radio na razvoju ove igre više od  tri godine. Glasine o drugoj igri, Assassin’s Creed: Comet za Xbox 360 i PS3 zasad nisu potvrđene.

Da li se radujete novoj  Assassin’s Creed igri? Da li mislite da je Pariz dobro mesto dešavanja?

Izvori: Polygon, KotakuIGN 

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR