Playstation TV prestaje sa prodajom

Playstation TV prestaje sa prodajom

1692
0
PODELI

Kompanija Sony je potvrdila da će Playstation TV mikro-konzola prestati da postoji. Predstavnik kompanije je potvrdio GameSpot-u da je isporuka Playstation TV prestala sa isporukom krajem 2015 godine u SAD i Evropi. Za sada, isporučivaće se i dalje u Aziji.

Breaker

“Isporuka Playstation TV prekinuta je krajem 2015 u SAD i EU”, izjavio je predstavnik kompanije Sony. “Nastavićemo sa isporukom mikro-konzole u Aziji i nemamo detaljnije informacije o datumu gašenja”.

PlayStation TV 02

“PS Store za PlayStation TV će nastaviti da bude dostupan i sve informacije u vezi sa konzolom će nastaviti da se ažuriraju. Što se tiče aplikacija/servisa za PlayStation TV, nastavićemo da obaveštavamo korisnike po potrebi.”

Uređaj je krenuo sa prodajom u Japanu novembra 2013, a onda je postao dostupan u Severnoj Americi oktobra 2014, dok je mesec dana kasnije počeo sa prodajom i u Evropi. Sony nije dao obrazloženje zbog koga prestaje sa isporukom.

PlayStation TV 03

Ova mikro-konzola može da pokreće mnoge PlayStation Vita igre, kao i digitalne PlayStation One i PSP igre. Zahvaljujući Remote Play opciji, PlayStation TV se može koristiti za strimovanje PlayStation 4 igara sa PS4 konzole na odvojeni TV u kući.

 

 

Izvor: GameSpot

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR