PlayStation Now streaming servis biće dostupan i na Samsung smart televizorima

PlayStation Now streaming servis biće dostupan i na Samsung smart televizorima

920
0
PODELI
Playstation Now

Sony PlayStation Now stiže i na Samsung televizore. Samsung i Sony su najavili PS Now partnerstvo i ova usluga će biti dostupna na Samsung smart televizorima tokom sledeće godine.

Sony PlayStation Now  je streaming servis. Korisnici mogu da iznajme PS3 igre i streamuju ih i igraju direktno na svojim PS4, PS3 i PS Vita konzolama ili na Sony Bravia televizorima. Ceo renderning se obavlja na cloudu, pa moćna igračka konzola nije ni potrebna, dovoljno je imati PS3 ili PS4 kontroler. Ovo je jedini način za vlasnike PS4 konzola da igraju starije PS3 igre.

Korišćenje PlayStation Now  usluge na Samsung televizorima će biti jednostavno kao i na bilo kom drugom uređaju. PS Now će biti dostupan kao aplikacija za Samsung smart TV interfejs. Kada korisnici skinu aplikaciju, samo treba da prođu kroz standardnu PS Now proceduru pretrage igara, da izaberu onu koju žele da iznajme i onda mogu da je igraju gotovo istog trenutka. Servis naravno zahteva da imate PlayStation Network nalog i morate uneti informacije sa vaše kreditne kartice, isto kao i na drugim platformama.

PlayStation Now  na Samsung televizorima će imati svoje predstavljanje na predstojećem CES (Consumer Electronic Show) sajmu u Las Vegasu u januaru 2015.

Izvor: tom’s GUIDE

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR